2019-07-24 10:13

Liviu Dragnea o PROVOACĂ pe Gabriela Firea: ”Să aducă DOVEZI sau să facă PLÂNGERE”

 |  19:01
Liviu Dragnea o PROVOACĂ pe Gabriela Firea: ”Să aducă DOVEZI sau să facă PLÂNGERE”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a răspuns, luni, la declaraţiile Gabrielei Firea privind spionajul în PSD. El i-a cerut primarului Capitalei să facă plângeri sau să aducă dovezi pentru a-şi susţine afirmaţiile.

"Sunt afirmații foarte grave, pe care le-a făcut doamna Firea. Cred că ar trebui să facă deja plângeri  sau să aducă dovezi. Eu n-am ce să comentez astfel de lucruri”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că Gabriela Firea "se situeză în zona celor care lovesc și critică PSD-ul".

Întrebat despre acuzația pe care i-o aduce Gabriela Firea că ar fi orchestrat ceea ce s-a întâmplat în scandalul Halep, Dragnea a răspuns: "Este o aberație. Chiar mă doare."

„Eu nu sunt în dispută cu dna Firea. Dacă nu vă răspund la întrebări, vă supărați, dacă vă răspund la întrebări, spuneți că sunt într-o dispută. Nu mai comentez”, a mai spus Dragnea,  iritat de întrebările jurnaliștilor cu privire la acuzațiile primarului social-democrat al Capitalei.

Primarul general Gabriela Firea spune că ministrul de Interne Carmen Dan a venit pregătită în şedinţa CEx PSD de sâmbătă cu hârtii care reprezentau discuţii private pe WhatsApp, după ce în urmă cu un an a recunoscut că are discuţii, de pe aceeaşi aplicaţie, ale unui senator şi că sunt uşor de interceptat.

„De vreme ce ştia ce voi spune eu şi nu am vorbit cu nimeni şi venise pregătită cu nişte convorbiri private pe WhatsApp şi m-a prevenit anul trecut să fiu atentă ce vorbesc pe WhatsApp că acestea sunt uşor de interceptat şi are la dispoziţie, probabil de la serviciul intern de informaţii al MAI, discuţii dintre un senator şi unele persoane....Şi nici la acest argument nimeni nu a intervenit. Dacă acesta e sensul în care se îndreaptă unii colegi”, a spus Gabriela Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-04Parerea ta...

BAU , BAU .
03 Sep 2018

TARANE FIULER MAFIOT DE TELEOMAN , TE IA LA UMERI CRACI . TU AI OLTENI MAFIOTI ,POLITIA , UNII PRIMARII CU PENSI SPECIALE , FEMEILE FOSTE SCRETARE PCR TUCALISTE SUB BIROU CU SUNCI . EA LIMBA LATA , ARE JUDETUL ILFOV , MAFIILE PRIMARIEI , FEMEILE SI APROAPE TOATA PRESA
ANONIM
03 Sep 2018

Puscarias mafiot , sef de clan , cu Darius Vilcov si Stanescu . Alo justitia nu dormi
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray