2020-05-29 04:44

Liviu Dragnea: Pentru mine este mai importantă demnitatea decât orice funcție

 |  10:51
Liviu Dragnea: Pentru mine este mai importantă demnitatea decât orice funcție

Liviu Dragnea a declarat, luni dimineaţă, la sediul PSD, că pentru el este mai importantă demnitatea decât orice funcție. Acesta a ţinut să precizeze că poate ajuta partidul și ca un simplu membru.

"Le mulțumesc pentru susținere și slolidaritate numai că pentru mine demnitatea este mai importantă decât oricare funcție. Poti și ca membru simplu să ajuti partidul dacă ai o oarecare experință", a afirmat social-democratul.

Liviu Dragnea şi-a exprimat intenţia de a renunţa la funcția de preşedinte executiv al PSD, după ce a demisionat din Guvern, el fiind condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-18Parerea ta...

VOTANTUL
18 Mai 2015

Aut! retragerea la mosie !!jeleste fratele !
CINSTITII DIN PSD ?
18 Mai 2015

Jaful continua: "Federatia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din Romania a semnalat de nemumarate ori despre jaful de la CFR Calatori , dar conducerea Ministerului Transporturilor, in frunte cu Ioan Rus, a ignorat semnalele sindicalistilor. Intre timp, operatorii privati de transport feroviar de calatori continua sa pirateze pe multi bani publici CFR Calatori cu ajutorul baietilor destepti din minister si compania de stat. De fapt, prin Ministerul Transporturilor se vehiculeaza ideea ca de la numirea lui Iosif Szentes la sefia CFR Calatorii, adevaratul director este tot Valentin Dorobanu, aflat astazi la butoanele societatii private Regiotrans Brasov. O dovada in acest sens este faptul ca dupa suspendarea rutelor deservite de Regiotrans, CFR Calatori ar fi trebuit sa preaia acele trasee. Dar , din dispozitia lui Szentes, multe din aceste rute nu au fost operate de compania de stat din cauza faptului ca nu existau locomotive. In realitate, existau locomotive dar, fie ca nu aveau mecanici sau combustibil au fost tinute in depou. In plus, mai multe locomotive de la CFR Calatori erau inchiriate la firme private de transport feroviar de marfa. De parca nu ar fi suficient, in urma unei licitatii controversate s-a ajuns ca o firma sa faca salubrizarea vagoanelor de calatori dupa bunul sau plac(asa este modelul general la CFR Calatori). Adica o luna se face curatenia, iar luna urmatoare pauza. Insa, acea firma de salubrizare nu are obligatia sa faca si vidanjarea vagoanelor de calatori. Astfel, din cauza mirosului greu de suportat, calatorii evita sa se urce in aceste trenuri. Cum s-a ajuns in aceasta situatia? Stie doar directorul general Iosif Szentes si sefa logisticii si achizitiilor publice- Carmen Maria Popescu "
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine