2020-01-24 12:21

Liviu Dragnea: Ponta va fi consultat vineri, iar medicii decid dacă poate părăsi spitalul sau va rămâne sub observaţie

 |  11:24
Liviu Dragnea: Ponta va fi consultat vineri, iar medicii decid dacă poate părăsi spitalul sau va rămâne sub observaţie

Liviu Dragnea a declarat, joi, că premierul Victor Ponta va fi consultat, vineri, de o echipă medicală care va decide dacă poate părăsi spitalul sau trebuie să mai rămână sub observaţie. Social-democratul a mai spus că, în urma acestei consultaţii, mandatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului va fi sau nu prelungit.

Dragnea l-a vizitat recent pe premierul Victor Ponta la spitalul din Turcia, unde a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi.

"Mâine (vineri-n.r.), echipa medicală de la spitalul din Istanbul va decide dacă premierul poate să plece sau trebuie să mai rămână acolo. În funcţie de aceasta, premierul Victor Ponta va decide dacă va mai prelungi sau nu mandatul de preluare a prerogativelor sale în fruntea Guvernului pentru vicepremierul Gabriel Oprea", a precizat Liviu Dragnea pentru Mediafax.

În ceea ce priveşte perioda de inactivitate cauzată de necesitatea recuperării post-operatorii, Liviu Dragnea a spus că există posibilitatea ca aceasta să fie de trei-patru săptămâni.

"Este o variantă (perioada de trei-patru săptămâni de inactivitate -n.r.), dar nu ştie nimeni cum va fi recuperarea, pentru că operaţia, fiind mai complicată decât s-a prevăzut iniţial, şi recuperarea este mult mai grea. A fost o operaţie extrem de complicată, practic genunchiul a fost distrus complet, şi ligamente, şi menisc. În funcţie de ce vor recomanda medicii - dacă se poate deplasa, dacă poate să meargă - în funcţie de asta va fi şi în activitate sau nu. Tot în funcţie de asta, va fi şi o prelungire sau nu a mandatului vicepremierului Gabriel Oprea”, a explicat Liviu Dragnea.

Premierul Victor Ponta este internat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde a fost operat luni la genunchiul stâng. Prim-ministrul a semnat decizia prin care vicepremierul Gabriel Oprea a fost desemnat să coordoneze activitatea Guvernului, pentru perioada 16-19 iunie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray