2020-01-27 23:07

Liviu Dragnea, PRIMA REACȚIE după REFERENDUM: Dacă este un eşec, e un eşec al celor care am votat DA

 |  13:19
Liviu Dragnea, PRIMA REACȚIE după REFERENDUM: Dacă este un eşec, e un eşec al celor care am votat DA

Liviu Dragnea a declarat miercuri dimineaţă, întrebat ce a făcut în această perioadă, după referendum, că luni şi marţi a fost la partid. El a precizat că va face declaraţii amănunţite în zilele următoare.

"Am fost la partid luni şi marţi", le-a răspuns Liviu Dragnea jurnaliştilor care l-au întrebat ce a făcut în această perioadă, având în vedere că liderul PSD a dispărut din spaţiul public după invalidarea referendumului.

Liviu Dragnea a mai spus că dacă nu ar exista prag la referendum prezenţa ar fi fost mai mare.

"Stăm agăţaţi de un număr ipotetic de oameni care sunt pe liste. Dacă ar fi un referendum fără prag, automat s-ar mări numărul de votanţi. A fost o voinţă de participare de 4 milioane de români. Ăsta e rezultatul, mergem înainte", a spus Dragnea.

El afirmă că PSD nu îşi asumă eşecul referendumului.

"PSD nu face campanie pentru a îndemna oamenii să voteze într-un anume fel, ci doar a îndemnat să iasă la vot. Al cui eşec e referendumul? Dacă este un eşec, este un eşec al celor care am votat DA. Nu poate fi un eşec al unui partid. Nu a fost decizie în partid ca primarii să facă campanie electorală. Primarii au informat oamenii, nu puteau merge să ia oamenii din casă", a mai spus Dragnea.

El a refuzat să comenteze ipoteza că ar pregătit candidatura pentru prezidenţiale dacă ar fi trecut referendumul: "Vine un tâmpit cu nişte informaţii false şi apoi discutăm dacă ar fi putut fi adevărate".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine