2020-05-29 03:48

Liviu Dragnea: Procurorii fac declaraţii şi interviuri chiar dacă nu au voie

 |  07:07
Liviu Dragnea: Procurorii fac declaraţii şi interviuri chiar dacă nu au voie

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, la România TV, că procurorii fac declaraţii şi interviuri chiar dacă nu au voie. Social-democratul a ţinut să precizeze că instituțiile din Justiție nu sunt împiedicate de nimeni să funcționeze.

"Există cineva care împiedică DNA? Sau vreun procuror, Parchetul General, DIICOT? Este cineva? Tot aud — de a sprijini lupta anticorupție. Dar este cineva care s-a opus? (...) Declarații fac și procurorii și interviuri și n-au voie să facă. Apar informații din dosar. Ori nu vorbește nimeni, nici dintr-o parte, nici din alta, ori vorbește toată lumea, pentru că totuși e o țară liberă. O vorbă nu poate împiedica (o instituție să funcționeze — n.r.). Cineva în mod concret a pus piedică acestor instituții? Din câte știu eu, nu! Ba dimpotrivă suntem foarte mulți care atunci când a fost cazul am pus umărul ca aceste instituții să fie sprijinite", a afirmat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a mai spus că este curios când oficiali români "își vor da cu părerea" despre ce trebuie să facă justiția din alte state.

"Eu sunt foarte curios când președintele României o să meargă prin țări, prin UE, și o să aibă astfel de declarații, să-și dea cu părerea despre procurorii de acolo, despre ceea ce trebuie să facă procurorii de acolo, sau când ambasadorul George Maior o să își dea cu părerea despre ce trebuie să facă Curtea Supremă din Statele Unite. Sunt curios când o să fie și această reciprocitate, pentru că, dacă tot se vorbește de un proiect de țară, tot vorbim ca România să aibă un rol important, să aibă ceea ce merită, adică o poziție respectată, nu poate să îți placă să primești astfel de declarații. Ori nu le mai primești și nu le mai accepți, dacă nu, faci și tu", a completat Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine