2019-07-19 19:30

Liviu Dragnea: Proiectul de buget este aproape de finalizare

 |  22:59
Liviu Dragnea: Proiectul de buget este aproape de finalizare

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a anunţat marţi că proiectul legii bugetului de stat este aproape de finalizare, dar că mai trebuie să aibă loc o discuţie privind finanţarea autorităţilor locale şi să fie aprobate o serie de memorandumuri în Guvern.

"Proiectul legii bugetului de stat este aproape gata. Urmează joi să mai avem o ultimă discuţie pe proiectul privind finanţarea autorităţilor locale şi proiectul de dezvoltare locală. De asemenea, mai trebuie aprobate nişte memorandumuri în Guvern şi sper să se înţeleagă colegii din Guvern, de la cele două partide, să se aprobe acele memorandumuri, pentru că ele au fost luate în calcul atunci când s-au construit şi bugetul de stat şi programul de guvernare. Deci, în interval foarte rezonabil de timp, proiectul de lege al bugetului de stat trebuie să fie făcut public şi să înceapă procedurile legale", a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului.Preşedintele Camerei Deputaţilor a confirmat de asemenea că până la finele anului urmează să aibă loc o rectificare bugetară: "Eu cred că da, din ceea ce ştiu de astă vară".Întrebat ce părere are despre ideea lansată de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, despre o posibilă îngheţare a salariilor bugetarilor anul viitor, Liviu Dragnea a replicat că nu renunţă la aplicarea principiilor din programul de guvernare."Eu mi-am luat angajamentul în campania electorală (...) că programul de guvernare va fi respectat, cu toate riscurile asumate de mine, atât în ceea ce priveşte dezvoltarea economico-socială, cât şi în ce priveşte stoparea abuzurilor. Eu nu cedez şi nu renunţ la principiile pe care le-am spus în campanie. Poate alţii cred că eu renunţ. Nu renunţ", a subliniat liderul PSD. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-30Parerea ta...

MAFIA
31 Oct 2018

da prima grija sa asigurati 1mld de euro pentru pensiile speciale adica jaf organizat.taxe peste taxe supraacize majorari de taxe locale energie gaz ca sa traiti voi bine.dati bani la jandarmi sa bata oamenii si politistii hartuiesc romanii.anaf protejeaza mafia petro energie legume fructe.paraziti nenorociti nu mai scapa lumea de voi.autostrazi nu faceti.bugete ptr parazitii si slugile mafiei ccr cncd cna anre asf .desfiintati toti acesti nenorociti.cons concurentei pe mana cu mafia petro si energie.ar trebui sa le dea amenzi in fiecare zi si asa faceti bani la buget.nu sa inventati taxe.pretul la benzina mai mare ca in sua si luxemburg cea mai bogata tara a ue.de ce ma nenorocitule sa furati voi banii si sa traiti pe spinarea romanilor?criminalilor.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray