2020-08-10 08:39

Liviu Dragnea: PSD ar putea propune un premier femeie. Nu că Victor Ponta nu ar fi băiat frumos

 |  08:16
Liviu Dragnea: PSD ar putea propune un premier femeie. Nu că Victor Ponta nu ar fi băiat frumos

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seara, că în patru-cinci ani, partidul ar putea da un premier femeie, moment în care România va avea "un prim-ministru frumos şi căsătorit cu un bărbat". „Nu că Victor nu este un băiat frumos şi tânăr", a completat social-democratul.

"Dacă PSD este un partid mare, asta se datorează, cred eu, în bună măsură, dacă nu în primă măsură, se datorează femeilor din PSD. Femeile din PSD i-au fost credincioase acestui partid poate mai mult decât unii bărbaţi. Unora nu prea le-a ieşit, au fost bărbaţi în PSD - care nu mai sunt în partid - care nu au fost aşa credincioşi acestui partid cum au fost, sunt şi vor fi mereu femeile din PSD şi pentru asta tot partidul, în frunte cu mine şi cu ceilalţi colegi bărbaţi, vă suntem recunoscători şi vă mulţumim că în continuare ne mai răbdaţi", a afirmat Liviu Dragnea la Şcoala de Vară a femeilor social-democrate, potrivit Mediafax.

Acesta a susţinut că e timpul să PSD să dea un premier femeie.

"Avem o colegă care este comisar european, avem colege în Guvern, avem colege în Parlament, avem colege în administraţia locală, dar nu avem, de exemplu, nu am avut până acum curajul să ne propunem ca, în 4-5 ani, PSD să dea un premier femeie acestei ţări. Am putea avea pentru prima dată în România un prim-ministru frumos şi căsătorit cu un bărbat. Nu că Victor nu este un băiat frumos şi tânăr. Dar cred că am putea să ne punem ca obiectiv acest lucru. Eu cred că în 4-5 ani România ar putea fi pregătită să aibă un Guvern condus de o femeie, cu toate avantajele care derivă din acest lucru", a susţinut Liviu Dragnea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-29

In legatura cu acest articol...

Liviu Dragnea vrea un pact pentru o strategie de dezvoltare a României pe 20-30 de ani
Parerea ta...

ANONIM
29 Aug 2015

SOCIAL DEMOCRATIA din Ro cu actori principali gruparile infractionale de crima organizata PSD+unpr este infatisata de, SARACIE LUCIE, INCULTURA, PROSTITUTIE, LIPSA DE OMENIE, BARONI locali care detin peste 50% din avutia nationala a Ro, CAPITALISTI de Cumetrie, de Carton, de MAFIOTI imobiliari, bancari, etc. in timp ce nr ELITELOR scarbite de sistemul politic din Ro reprezentat de o HAZNA PLINA DE ZOI ,LATURI, GUNOAIE UMANE DIN CARE 90% PUSCARIABILI si cel al emigrantilor cu minti luminate creste exponential. Pana a fi numit PONTA VV - psd premier mai exista un soi de TRANSPARENTA GUVERNAMENTALA in sensul ca atat la GUVERN cat si la ministere erau expusi pe site-ul fiecarei institutii, consilierii premierului, ai ministrilor, secretarilor de stat , etc. Dupa venirea lui PINOKIO la guvernare aceste liste au disparut si nu mai exita accesul public la ele.DE CE OARE???? Raspunsul e unul singur, pt accentuarea MAFIOTIZARII statului. TOT pana a fi numit PONTA VV premier mai exista TRANSPARENTA GUVERNAMENTALA in elaborarea actelor normative (ordine ministeriale, H.G.-uri, O.U.G.-uri, O.G.-uri, LEGI organice) in sensul ca se mai simula o dezbatere publica. Acest act public (necesar unei NORMALITATI publice sa nu-i mai spunem DEMOCRATIE care s-a demonstrat a fi tot utopie ca si COMUNISMUL) a disparut si el.DE CE OARE ????? Pt apararea dreptului de FURT LEGAL pt MAFIOTII din Ro si nu numai.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz