2020-07-05 17:35

Liviu Dragnea: PSD face calcule pentru a rămâne la guvernare

 |  11:59
Liviu Dragnea: PSD face calcule pentru a rămâne la guvernare

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, înaintea şedinţei CEx a partidului, că formaţiunea pe care o conduce vrea să rămână la guvernare. „Nimeni din partid nu vrea să ieşim de la guvernare, deci vom face calcule pentru a rămâne la guvernare”, a subliniat Dragnea.

"PSD vrea să rămână la guvernare", a declarat Liviu Dragnea, după ce a avut o discuţie cu premierul Victor Ponta şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea chiar înainte de şedinţa Comitetului Executiv al PSD.

Chestionat cât de mult e în ajutorul partidului ca Victor Ponta să rămână în fruntea Guvernului, Liviu Dragnea a evitat să dea un răspuns clar.

"Nu ştiu asta, în mod sincer, dar PSD doreşte să rămână la guvernare şi vom discuta în Comitetul Executiv", a precizat social-democratul, potrivit Mediafax.

Întrebat în continuare dacă această declaraţie înseamnă că PSD nu îl vrea "exclusiv" pe Victor Ponta prim-ministru, Liviu Dragnea a spus doar că "PSD vrea să la guvernare".

Preşedintele interimar al PSD a afirmat că în Comitetul Executiv Naţional se va pune inclusiv problema sprijinului politic pentru Guvern.

"Va fi unul din subiectele de discutat astăzi. (...) Sigur că vom vota dacă vrem să rămânem la guvernare sau nu", a completat Liviu Dragnea.

Fiind întrebat dacă se teme de trădări la moţiunea de cenzură pe care PNL urmează să o depună luni, Liviu Dragnea a precizat că este dreptul democratic al Opoziţiei să facă un astfel de demers.

"Este un drept democratic al Opoziţiei. Nu cred că se aşteaptă ca PSD să îşi dea jos propriul guvern", a răspuns Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-21

In legatura cu acest articol...

Liviu Dragnea: Ponta vrea să rămâne în fruntea Guvernului. Poziţia PSD privind moţiunea de cenzură

Liviu Dragnea s-a întâlnit cu Victor Ponta de ziua premierului. Ce au discutat!
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz