2019-11-19 23:34

Liviu Dragnea: PSD îşi va stabili prezidenţiabilul în câteva săptămâni

 |  12:40
Liviu Dragnea: PSD îşi va stabili prezidenţiabilul în câteva săptămâni

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat vineri, că PSD va stabili candidatul la prezidenţiale în câteva săptămâni, iar Congresul din toamnă doar va valida această candidatură. Dragnea a ţinut să precizeze că acest anunţ este necesar pentru a nu crea confuzie în partid din cauza unor colegi care se ”auto trec” pe listă.

„Nu e vorba de câteva zile. Probabil, nu ştiu, câteva săptămâni, pentru că eu nu cred că putem lăsa să treacă vara până să stabilim în PSD pe cine susţinem. Organizaţiile noastre au nevoie de un reper pentru alegerile prezidenţiale, pentru că altfel se uită la alţi colegi care se auto trec pe tot felul de liste şi nu aş vrea să apară confuzie în partid”, a spus vicepremierul Liviu Dragnea.

Fiind întrebat dacă stabilirea candidatului peste câteva săptămâni înseamnă că acesta nu va fi desemnat de Congres, preşedintele executiv al PSD a precizat că nu are rost o formalizare foarte mare.

„Nu are sens să ne formalizăm foarte mult. Congresul sigur că va formaliza candidatul, dar un anunţ poate fi făcut şi într-o altă structură de conducere statutară. Congresul poate să valideze o candidatură, poate să aprobe o candidatură”, a afirmat Liviu Dragnea.

Chestionat dacă l-a sfătuit pe premierul Victor Ponta să-şi anunţe candidatura mai repede, Liviu Dragnea a spus că el nu este sfătuitor, ci camarad şi prieten.

În privinţa afirmaţiei făcute de Mircea Geoană, care a spus că numele său se află sus, pe lista scurtă a posibililor prezidenţiabili PSD, Liviu Dragnea a spus că în PSD nu există liste pentru prezidenţiale.

„Cert este că nu avem o listă scurtă în partid, adică în partid nu se fac liste pentru candidaturi la funcţia de preşedinte al României. Facem pentru candidaturi la funcţia de consilieri judeţeni, chiar parlamentari, pentru funcţia de preşedinte nu se fac liste nici scurte, nici lungi”, a afirmat vicepremierul Liviu Dragnea. 

Citeşte şi:  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-06Parerea ta...

SULEIMAM
07 Iun 2014

ce mai jocuri de glezne practica si gaborul din Deliorman care se viseaza viitorul p-m !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray