2019-11-15 00:15

Liviu Dragnea RĂSPUNDE opoziției care vrea să-l dea jos din SCAUNUL din Camera Deputaților

 |  17:21
Liviu Dragnea RĂSPUNDE opoziției care vrea să-l dea jos din SCAUNUL din Camera Deputaților

Cu opoziția care îl vrea dat jos de pe scaunul de președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea spune că nu are nicio emoție în privința demersului anunțat azi de liberali.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că liberalii au luat decizia de a demara procedura de revocare din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor a lui Liviu Dragnea. Regulamentul Camerei Deputaților prevede însă că doar liderul grupului parlamentar care a propus președintele forului poate face propunerea de revocare a acestuia. Victor Ponta a anunțat luni că va depune un amendament de modificare a Regulamentului Camerei Deputaților astfel încât să fie simplificată procedura revocării președintelui Camerei Deputaților. Modificarea ar face posibilă revocarea lui Dragnea fără să fie nevoie de cererea grupului parlamentar care l-a propus.Întrebat dacă are emoții, Liviu Dragnea a răspuns sec: „Nu”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-24

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

STOP CENZURA !
24 Sep 2018

Puscariasul draKnea este toxic pentru Romania. El trebui eliminat din toate functiile iar organizatia mafiota psd SCOASA IN AFARA LEGII IN CONFORMITATE CU LEGEA PARTIDELOR POLITICE. ACEASTA ORGANIZATIE REPREZINTA INTERESE DE GRUP INFRACTIONAL SI NIMIC ALTCEVA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray