2019-11-15 00:27

Liviu Dragnea, reacţie după ce au apărut detalii privind relaţia sa. Ce spune despre CĂSĂTORIE

 |  15:44
Liviu Dragnea, reacţie după ce au apărut detalii privind relaţia sa. Ce spune despre CĂSĂTORIE

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, fiind întrebat dacă se căsătoreşte, că a observat că de multă vreme fiecare vrea să fie "naşul" său, dar va da detalii atunci când va fi cazul.

"De mult timp am văzut că fiecare vrea să fie naşul meu.E ceva plăcut şi voi vorbi cu mult drag când va fi cazul", a declarat luni, Liviu Dragnea, răspunzând la o întrebare legată de posibila nuntă.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, duminică seara că ar accepta să-i fie naşă de cununie liderului PSD, Liviu Dragnea, dacă i-ar cere acest lucru, afirmând că partenera acestuia de viaţă, Irina Tănase, este ”o fată deosebită”.

Citeşte şi: Gabriela Firea, despre iubita lui Liviu Dragnea: Irina Alexandra Tănase ar avea profil de Prima Doamnă

Şi Gabriela Firea a spus luni că va merge la nuntă, dar nu o va concura pe Viorica Dăncilă la "năşit".

De altfel, Irina Tănase a stat, la congresul social democraţilor de sâmbătă, în primele rânduri, alături de liderul PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-12Parerea ta...

ANONIM
13 Mar 2018

Relatia lui DREAK-NEA CU O HANDICAPATA releva ca PUIUL DE MILITIAN ori n-a avut gagici cand era adolescent(nu-l acceptau fetele ca dovedea ca-i TAMPIT) ori e si el un HANDICAPAT fara pereche.
@ANONIM
14 Mar 2018

CE CREZI : BORFELINA AIA E LESINATA DUPA UN PUSCARIABIL CU 30 DE ANI MAI BATRIN , SAU DUPA AVEREA LUI ? SPER CA IN CURIND SA-L VAD LA JILAVA , IAR PE EA INAPOI PE CENTURA .
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Mar 2018

aia e una expirata de la firmele lui GHITA,tovarasul lui DRagnea de faradelegi actualmente fugit de justitie
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray