2020-05-27 03:55

Liviu Dragnea REFUZĂ consultările cu Iohannis: ”Nu-mi place personajul!”

 |  17:21
Liviu Dragnea REFUZĂ consultările cu Iohannis: ”Nu-mi place personajul!”

Liviu Dragnea a declarat vineri, la Călărași că nu are nicio problemă cu temele anunțate de președintele Klaus Iohannis la referendum dar că, personal nu va merge la consultări.

"Eu sigur nu merg. De ce? Nu-mi place personajul. Dar de la partid de la noi o să trimitem nişte oameni (...) Temele le susţin în totalitate dar o să aibă o problemă cu cei de la USR și PNL și s-ar putea să fie o mare harababură la secțiile de votare", a declarat Dragnea. 

  Preşedintele Klaus Iohannis a trimis vineri o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlament, prin care îi invită la consultări joia şi vinerea viitoare, la Palatul Cotroceni, pe tema situaţiei din Justiţie.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-05Parerea ta...

PSD EXCLUS DIN UE
05 Apr 2019

rans Timmermans, candidatul socialiştilor europeni la funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, ameninţă Partidul Social Democrat (PSD) din România cu repercusiuni, subliniind că 'un partid care nu respectă statul de drept şi drepturile fundamentale' nu poate aparţine acestei familii politice europene, transmite agenţia austriacă APA, căreia prim-vicepreşedintele Comisiei Europene i-a acordat un interviu înaintea sosirii sale, vineri, la Viena. În interviul menţionat, Timmermans a insistat că fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, care a fost pusă sub control judiciar de autorităţile române, va fi susţinută de o majoritate a Parlamentului European pentru funcţia de procuror-şef al Parchetului European, şi a calificat evenimentele din România ca îngrijorătoare. 'Noi am discutat deja personal la Madrid cu (liderul PSD Liviu) Dragnea, (şeful PSE Serghei) Stanişev, (liderul grupului din PE, Udo ) Bullmann şi cu mine, şi i-am spus în mod explicit. Eu l-am întrebat: Vrei să mai fii membru al acestui partid? Atunci trebuie să respecţi regulile jocului. Pentru noi există limite. Un partid care nu respectă statul de drept şi drepturile fundamentale nu aparţine acestei familii', a afirmat Timmermans.
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
05 Apr 2019

va asteapta sOMALIA la MoGADisHu sa deschideti PSD-AFRICA in frunte cu tigoinerul fugar MAZARE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine