2020-08-13 00:43

Liviu Dragnea s-a întâlnit cu Victor Ponta de ziua premierului. Ce au discutat!

 |  07:20
Liviu Dragnea s-a întâlnit cu Victor Ponta de ziua premierului. Ce au discutat!

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, după o întrevedere cu lideri ai partidului, că s-a întâlnit în cursul zilei cu premierul Victor Ponta, de ziua de naştere a acestuia. Dragnea a afirmat că i-a urat premierului "La mulţi ani!” şi au discutat despre Comitetul Executiv care va avea loc luni.

"Cu Victor Ponta m-am întâlnit azi, de ziua lui, i-am urat lucruri bune, am discutat cu el despre Comitetul Executiv de mâine (luni - n.r.), unde va veni", a afirmat Liviu Dragnea.

Preşedintele interimar al PSD a avut, duminică, o întâlnire cu lideri ai partidului, în cadrul căreia s-au discutat detalii tehnice şi de organizare pentru şedinţa Comitetului Executiv Naţional, care va avea luni.

"Am cerut secretarului general ca săptămâna aceasta, până azi, să pregătească documentele pentru CEx-ul de mâine, unde trebuie să adoptăm data Congresului, regulamentul de organizare a scrutinului universal, pentru că preşedintele PSD va fi ales de toţi membrii. De asemenea, propunerile de modificare a Statutului, care trebuie să fie adoptate întâi în CEx, apoi prezentate în Congres", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

Victor Ponta a împlinit duminică vârsta de 43 de ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-21

In legatura cu acest articol...

Ponta susţine că nu a făcut niciodată "ceva ilegal sau rău cu intenţie"
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz