2019-07-18 14:07

Șeful PSD se pregătește de ÎNSURĂTOARE. Cine e ALEASA

 |  18:29
Șeful PSD se pregătește de ÎNSURĂTOARE. Cine e ALEASA

Dincolo de scena politică, șeful PSD, Liviu Dragnea, trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ceva vreme, după divorțul de prima sa nevastă, Bombonica.

Întrebat, ieri seară, ce planuri are pentru viitor în cadrul unei emisiuni difuzată la Antena 3, Dragnea a spus că ar vrea să se recăsătorească. „Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

În vară, Liviu Dragnea declara tot pentru Antena 3 că iubește o „fată blondă”.

Șeful PSD se pregătește de ÎNSURĂTOARE. Cine e ALEASA
zoom

„Fata blondă” se numește Irina Alexandra Tănase și are 25 ani, fiind mai tânără cu 30 de ani decât Dragnea. Aceasta a fost asistenta lui Dragnea pe vremea când liderul PSD era ministru al Dezvoltării.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-29Parerea ta...

ANONIM
28 Dec 2017

ASTA E DOVADA TACANELII RETARDATULUI SI A FAPTULUI CA PUIUL DE MILITIAN ARE DOAR 1,5 NEURONI.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Dec 2017

stim de ce se insoara si divorteaza masonii//mafiotii......ca sa-si disimuleze averile acumulate fraudulos pe numele concubinelor....vezi exemplul Tariceanu/Udrea/Valcov/Olgutza Vasilescu/EBA Basescu etcetera casatorii facute la vrajeala pentru spalarea de bani
SAELELE
28 Dec 2017

ADEVARATUL INFRACTOR IN TELDRUM DREAK-NEA DUPA CE A AFLAT CA DOSRUL ESTE TRIMIS IN JUDECATA VREA S-O PUNA DE NUNTA CU NEPOATA SA (mai mica ca el cu treizeci de ani) nu era suficienta felatia fara act de casatorie.
ANONIM
28 Dec 2017

AI ...SI CRAPA MATZU-N VOI DE INVIDIE ...PROSTIE SI FRUSTRARE STITI CUM E PROVERBU? CAINII LATRA SI CARAVANA TRECE ASA CA VOI LATRATI SI DRAGNEA SE INSOARA''' CU 'CINE VREA MUSCHII LUI '''
@ANONIM
29 Dec 2017

pupa-l in kur pe draqnea si pe invidiosi .
HADRIAN
29 Dec 2017

N-o invidiez pe biata fata! Vrea sa-si faca neaparat o cariera si sa se bucure de o bruma de avere pentru zile negre. Desigur ca tineretea si viata nevinovata pe care le-o inchina fara sa clipeasca trogloditului de Alexandria sunt un pret prea mare pe care-l va plati, de care nu e inca constienta. Nu este prima si nici ultima fata care se prostitueaza astfel. Cucerirea unui adevarat Destin in viata e o chestiune de vointa si mai ales de onoare. Acolo unde acestea nu exista, vorba Cartii sfinte: nimic nu e! Nici bosorogul de Teleorman nu se va bucura prea mult de puicuta. Dar filosofia lui democrat-originala, ca e mai bine sa imparta cu altii mai merituosi o puicuta tanara decat sa se infrupte pana la adanci batraneti din Bombonica trecuta prin ciurul si prin darmonul vremii il scoate cumva la liman. Dar nu-l apara nici de rasul curcilor. Caci asta e Liviu Dragnea. Unul din miile de personaje de care si-au batut joc comediantii din toate mileniile. Voiati ceva mai mult? Pai nu se poate, bre!
HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
29 Dec 2017

de ce atatea explicatii.....o alta tiitoare pentru porcarul securist din DELI-MoRMAN vrea sa spele banii ciorditi cu TEL-DRUM
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray