2020-02-29 00:00

Liviu Dragnea spune care este sloganul PSD în campania pentru parlamentare

 |  08:31
Liviu Dragnea spune care este sloganul PSD în campania pentru parlamentare

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă seara, la Antena 3, că "Îndrăznește să crezi în România" este sloganul pe care social-democraţii îl vor avea în campania electorală pentru alegerile parlamentare.

Liviu Dragnea a mai spus că programul de guvernare propus de PSD a fost postat pe site-ul indraznestesacrezi.ro.

"Eu, personal, m-am săturat să aud de ani de zile: 'Mergeți să votați ca nu cumva să vină PSD la guvernare, pentru că dacă vine o să fie rău'. (...) Și acum se încearcă același lucru, aceeași metodă patentată de manipulare. (...) Este un grafic care arată faptul că, (...) de câte ori a guvernat PSD, oamenii au dus-o bine, economia a crescut, iar românii au simțit mai mulți bani în buzunare", a completat Liviu Dragnea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-23Parerea ta...

ANONIM
23 Oct 2016

In Teleorman am aflat ca nu exista nici o librarie. Imediat mi-am dat seama de ce acest judet voteaza de 26 ani MIZERIA pesedista .A fost interesul puscariasului dragnea sa-i tina pe oameni in bezna pentru a putea detine puterea totala. Teleormaneni votati tot MIZERIA pesedista si veti trai in continuare in bezna si saracie.Puscariasul dragnea nu are interes ca voi sa aveti o librarie in Teleorman.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine