2020-07-15 15:59

Liviu Dragnea spune ce va avea programul de guvernare al PSD

 |  18:55
Liviu Dragnea spune ce va avea programul de guvernare al PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Constanța, că programul de guvernare al PSD va avea buget pentru implementare și va prevedea un deficit public de maxim 2% din PIB.

"Va fi un program de guvernare care va avea și buget pentru implementare și va prevedea un deficit public de maxim 2% din PIB și dezvoltarea unor capacități industriale de producție de către stat. Avem instrumentul prin care se poate face acest lucru. Programul nostru de guvernare va fi structurat astfel încât să ajute capitalul românesc, firmele românești. Patronii români au ajuns să fie și opresați și agresați. De ce? Pentru că sunt români?", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Liderul PSD a mai spus că "va fi un program politic de guvernare românesc, național și special făcut pentru om".

"A venit momentul să discutăm ce face fiecare parte a momentului pentru om, de la creșă, grădiniță, școală, facultate, loc de muncă... La toate serviciile publice trebuie să facem referire ca instrumente pentru om, în slujba omului și nu invers", a completat Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-25Parerea ta...

ANONIM
25 Aug 2016

Programul de guvernare al PSD va continua baronizarea si feudalizarea Ro cat va mai ramane din ea CA de altfel TOATE PARTIDELE- CE CONSTITUIE de fapt GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz