2020-08-08 04:25

Liviu Dragnea susţine că Nicuşor Dan a încălcat legea: Sunt curios dacă vreun procuror se autosesizează

 |  07:28
Liviu Dragnea susţine că Nicuşor Dan a încălcat legea: Sunt curios dacă vreun procuror se autosesizează

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la România TV, că Nicușor Dan a încălcat legea îndemnând oamenii să-l voteze când se terminase campania electorală. Social-democratul a ţinut să precizeze că este curios dacă vreun procuror se autosesizează în acest caz.

"Voi mi-ați spus (candidații PSD la primăriile din București — n.r.) că domnul Nicușor Dan sâmbătă sau duminică s-a filmat pe Facebook, a făcut un îndemn să-l voteze, când deja se terminase campania electorală. Asta înseamnă că a încălcat legea. Merg pe raționamentul de la procesul meu, unde PSD nici măcar nu a candidat. Deci domnul Nicușor Dan a încălcat legea, asta înseamnă că voturile obținute de USB, inclusiv de dumnealui, reprezintă foloase necuvenite nepatrimoniale. Sunt foarte curios dacă vreun procuror se autosesizează pentru că a fost mare tapaj și multe comentarii pe procesul meu că am îndemnat lumea să vină la vot și din cauza asta au fost foloase necuvenite. Acest om care vorbește de anticorupție, care vorbește de cinste și de corectitudine și de respectarea legii a încălcat flagrant legea, adică infracțiune. Sunt curios să vedem dacă cineva îi dă peste bot, penal vreau să spun", a afirmat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a mai spus că Nicușor Dan are probleme cu clasa politică, chiar dacă și el face politică.

"Văd că acest domn are o problemă cu clasa politică, dar are o formațiune politică. Eu astfel de discursuri le văd de mulți ani de zile din partea multor ipocriți și mincinoși. Dacă spune acest domn că românii s-au săturat de clasa politică, atunci cum am câștigat noi aceste alegeri? Cum o să avem un număr impresionant de primari? Adică românii din București și din țară au fost orbi, adică nu i-au văzut foarte bine, au fost transparenți? Milioane de români s-au cam săturat de tipul ăsta de discurs ipocrit și care pe mine începe să mă enerveze foarte tare. Dacă acest domn și toți colegii lui pot arăta că în această țară au pus vreo cărămidă undeva, au construit ceva, au făcut bine vreunui român, să prezinte. Ei își permit să arunce cu noroi, adică ai tupeul să spui că nu ești om politic când tu faci politică", a subliniat Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz