2019-10-16 18:34

Liviu Dragnea, SUSŢINERE TOTALĂ pentru Tudorel Toader

 |  15:49
Liviu Dragnea, SUSŢINERE TOTALĂ pentru Tudorel Toader

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni că a citit raportul în baza căruia Tudorel Toader cere revocarea Laurei Codruţa Kovesi şi că îl susţine fără ezitare pe ministrul Justiţiei, în ciuda criticilor şi a zvonurilor că acesta va fi schimbat.

"Am citit raportul lui Tudorel Toader şi îl susţin pe ministrul Toader fără ezitare. Nu ştiu despre alte criterii, dar acel raport nu poate fi combătut, că poate fi interpretat...", a declarat Liviu Dragnea, preşedintele PSD, referitor la raportul în baza căruia ministrul Justiţiei cere revocarea Laurei Codruţa Kovesi.

Declaraţiile vin în contextul unor informaţii potrivit cărora Toader ar urma să fie schimbat printr-o decizie la Comitetul Executiv PSD sau la congres, a mai spus Dragnea.

Întrebat dacă PSD va sesiza CCR în cazul unui refuz al preşedintelui Iohannis de a o revoca pe şefa DNA, liderul PSD a afirmat că nu lucrează pe ipoteze.

Preşedintele Klaus Iohannis trebuie să anunţe ce decizie ia în cazul cererii de revocare a procurorului şef al DNA. Secţia de procurori din CSM a dat deja aviz negativ, acesta având rol consultativ.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray