2020-07-08 18:47

Liviu Dragnea: Valeriu Zgonea e descalificat. Nici nu mai contează dacă demisionează

 |  08:14
Liviu Dragnea: Valeriu Zgonea e descalificat. Nici nu mai contează dacă demisionează

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică seara, la Antena 3, că Valeriu Zgonea începe să fie perceput ca având o agendă diferită de cea a partidului. Dragnea a ţinut să precizeze că nici nu mai contează dacă social-democratul va demisiona deoarece „e descalificat''.

"A generat nişte reacţii împotriva lui destul de puternice, pentru că oamenii, mă rog, am înţeles, nu ştiu dacă bine sau greşit, că are alte gânduri. Şi, ceea e cel mai rău, din punctul meu de vedere, este că Vali Zgonea a început să fie perceput acum că are o agenda nu neaparat aceeaşi cu agenda partidului. Pentru că am citit ce a scris pe Facebook. În primul rând eu niciodată nu am făcut asemenea gesturi - să am puncte de vedere despre un coleg pe care să le exprim public. Am avut discuţii, am avut păreri, le-am exprimat în BPN", a precizat Liviu Dragnea.

Acesta a mai spus că a fost surprins "sincer" de poziţia lui Valeriu Zgonea.

''Acum, în aceste zile, în acea zi de vineri şi în zilele următoare când cineva, indiferent cine e el din partid, are o asemenea reacţie, nici nu mai contează dacă va duce la capăt ce a spus, că îşi să demisia sau nu-şi dă, deja pentru tot partidul sau, mă rog, bănuiesc aproape tot partidul e descalificat'', a precizat Liviu Dragnea.

Chestioant dacă preşedintele Camerei Deputaţilor mai rămâne în partid, preşedintele PSD a spus: "Vom vedea"

"Dacă eu aş fi ştiut, dacă aş fi văzut, aş fi simţit vineri că o plecare a mea păstrează partidul la fel de unit, la fel de determinat pentru campanie, are prima şansă PSD-ul la alegeri, asta se vede peste tot, în condiţiile în care la liberali este o degringoladă, nu sunt în stare să-şi găsească candidat(...) aş fi făcut-o. După locale vom avea o discuţie în ce priveşte oportunitatea rămânerii în funcţie. Dacă demisionam vineri se ducea PSD la 20%", a afirmat Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz