2020-07-09 04:36

Liviu Dragnea: Valeriu Zgonea mergea foarte des la Palatul Cotroceni

 |  09:20
Liviu Dragnea: Valeriu Zgonea mergea foarte des la Palatul Cotroceni

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, la România TV, că partidul îl va revoca din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor pe Valeriu Zgonea în termen de o săptămână sau două. Dragnea a ţinut să precizeze că Zgonea mergea foarte des în ultimele luni la Palatul Cotroceni.

"Aştept la colegii mei din Biroul Permanent al Camerei să finalizeze modificarea regulamentului şi când va fi gata, într-o săptămână două o să purcedem la revocare. (...) Acesta e un caz de studiat, Valeriu Zgonea. Eu sincer nu ştiu unde se termină Valeriu Zgonea şi unde începe Zorro sau Mihai Viteazu", a afirmat Liviu Dragnea.

Acesta a mai spus că atât el cât şi colegii săi au înţeles că Valeriu Zgonea "a acţionat împotriva partidului".

"Din păcate acest domn mult timp a tot vorbit în diverse locuri despre partidul nostru şi nu în termeni buni, nu în termeni corecţi. (...) Eu sunt sigur că a vorbit şi la Cotroceni pentru că am înţeles că în ultimele luni mergea foarte des la Cotroceni. Ştiam şi eu şi ştiau şi câţiva colegi de-ai noştri. Oraşul este foarte mic şi se află, în Bucureşti este foarte greu să faci ceva şi să nu se ştie pentru că nu sunt locuri secrete. Totuşi, când mergi la Cotroceni – este o instituţie cu foarte mulţi oameni. În ultimele zile a avut un pachet de acţiuni care a avut ca scop destabilizarea partidului în prag de campanie electorală, asta nu i-a fost iertată de colegi", a precizat Liviu Dragnea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz