2020-07-07 17:01

Liviu Dragnea: Victor Ponta nu are dreptate. PSD i-a oferit tot sprijinul de care a avut nevoie

 |  06:59
Liviu Dragnea: Victor Ponta nu are dreptate. PSD i-a oferit tot sprijinul de care a avut nevoie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, în cadrul unei emisiuni la România TV, că social-democraţii i-au oferit lui Victor Ponta tot sprijinul de care a avut nevoie.

Reacţia lui Liviu Dragnea vine după ce Victor Ponta a afirmat că, dacă nu a avut sprijinul pentru președinția Camerei Deputaților, nu îl va avea nici pentru cea de premier.

"Îi spun doar că nu are dreptate. E bine ca în perioada asta, așa cum am hotărât toți în PSD, să ne concentrăm nu pe funcții, ci pe construcția programului de guvernare, construcția ofertei politice, construcția planului de dezvoltare a României, pe mers în țară, contribuit la organizarea filialelor care au nevoie de sprijin, de stabilit lista de candidați, de discutat cu fiecare membru de partid, de discutat cu cetățenii. Nu are dreptate că nu are sprijin de la partid. Nu e adevărat. PSD i-a oferit lui Ponta tot sprijinul de care a avut nevoie", a subliniat Liviu Dragnea.

Chestionat ce șanse are Victor Ponta să ajungă din nou premier, preşedintele PSD a spus: "Oricine are șanse să ajungă premier, oricine cu un anumit nivel de pregătire, și Victor Ponta îl are. Nu facem un concurs. Propunerea de prim-ministru pe care o va face PSD va fi o propunere luată după o analiză foarte serioasă, care trebuie să aibă susținere în partid".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-27Parerea ta...

EMIL
29 Iun 2016

In conceptia ta,respingerea candidaturii la camera este ajutor?In tindul maselor de alegatori esti perceput ca un fel de marioneta sau slujbas al lui Klauss!Prea multa aplecare duce la aparitia cocoasei,a cocoasei politice de care si asa esti banuit de mult timp Dragneo!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz