2019-11-20 09:40

Liviu Dragnea: Victor Ponta şi Klaus Iohannis greşesc în războiul pe care-l duc în ultima perioadă

 |  08:55
Liviu Dragnea: Victor Ponta şi Klaus Iohannis greşesc în războiul pe care-l duc în ultima perioadă

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Digi 24, că premierul Victor Ponta şi preşedintele Klaus Iohannis greşesc în "războiul" pe care îl duc în ultima perioadă, în special în privinţa Codului fiscal.

"Cred că amândoi (au greşit - n.r.). După părerea mea amândoi. Sunt obligaţi prin fişa postului şi prin votul pe care l-a avut fiecare, Klaus Iohannis care a fost votat preşedinte, Victor Ponta care a fost votat în 2012 ca parlamentar şi Parlamentul l-a propulsat prim-ministru, sunt obligaţi să comunice. Amândoi greşesc. Pot fi antipatici unul cu altul, pot să nu le placă unul de altul, dar pentru stabilitatea acestei ţări trebuie să comunice instituţional. Nu este în regulă ce se întâmplă", a afirmat Liviu Dragnea.

În ceea ce priveşte Codul fiscal, Liviu Dragnea a spus că a cerut Ministerului de Finanţe un studiu de impact.

„Codul fiscal este un document la care noi ţinem foarte mult. Sunt schimbări majore în Codul fiscal care pot aduce pentru România foarte multă bunăstare şi dezvoltare. (...) Preşedintele l-a trimis la reexaminare. Noi nu avem deocamdată argumente pentru a modifica legea respectivă, dar ţinând cont că e preşedintele României, eu am cerut în Biroul Permanent Naţional ca Ministerul de Finanţe să realizeze un studiu de impact, pe care să îl pună la dispoziţia parlamentarilor când se vor întâlni în sesiunea extraordinară", a afirmat Liviu Dragnea.

Preşedintele interimar al PSD a respins acuzaţiile lansate la adresa sa, potrivit cărora ar avea o "înţelegere" cu şeful statului, Klaus Iohannis.

"Eu am vorbit cu preşedintele ultima dată foarte curând după instalare, la o consultare cu partidele", a completat Liviu Dragnea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-30Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Iohannis, amice, n-ai nici un haz! Mioritic vorbind, anul 2015 va fi la fel de anost ca următorii patru, dacă nu şi mai rău. Nu tu alegeri, de nici unele, un preşedinte în exerciţiu mofluz, o creştere economică previzibilă ca osteoporoza la vertebrate, un optimism social în rate trimestriale, o schimbare de guvern fără surle şi trâmbiţe, referendum lipsă! Singur, clinchetul lui Ponta va fi perceput, atunci când îi va trece sania PSD peste clopoţei. Este de neimaginat cum va supravieţui „opinia” fără Băsescu
04 Ian 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray