2020-08-11 16:18

Liviu Dragnea vorbeşte despre încrederea pe care o are în Victor Ponta

 |  22:44
Liviu Dragnea vorbeşte despre încrederea pe care o are în Victor Ponta

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că are încredere foarte mare în Victor Ponta. Dragnea a ţinut să precizeze că prim-ministrul are susţinerea sa şi a social-democraţilor.

„Eu am incredere foarte mare in Victor Ponta. Este prietenul meu, camaradul meu, colegul meu. Are sustinerea mea si a partidului din care face parte", a declarat Liviu Dragnea.

Referitor la Codul Fiscal, preşedintele interimar al PSD a spus că el considera ca joi toti liderii politici vor avea o solutie finala care sa intre in procedurile parlamentare.

"Codul Fiscal ne poate schimba viata tuturor in bine, foarte bine sau ne poate produce necazuri. Am convenit sa aiba loc o discutie tehnica saptamana trecuta numai ca decizia finala nu o pot lua decat liderii politici. Am zis ca e bine pentru toti sa ne mai acordam cateva zile pentru ca nu se intampla nimic daca vom avea votul final saptamana viitoare. (...). Eu nu vorbesc de calcule gresite facute de Ponta. Noi am cerut acum doua saptamani ministrului de Finante sa luam in serios solicitarea presedintelui Romaniei si sa faca o analiza, refundamentare, prognoza pentru a vedea daca ingrijorarile presedintelui au temei (...)”, a subliniat Liviu Dragnea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz