2020-06-02 15:51

Liviu Dragnea vorbeşte despre o posibilă remaniere a Guvernului

 |  07:59
Liviu Dragnea vorbeşte despre o posibilă remaniere a Guvernului

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că nu are motive să fie nemulţumit de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. Dragnea a ţinut să precizeze că, până în prezent, nu s-a vorbit în partid despre remaniere.

"N-am de ce să fiu nemulţumit. Au apărut foarte multe informaţii. Eu, dacă am vreo nemulţumire, o voi spune. În primul rând, mulţumirea sau nemulţumirea trebuie să o exprime prim-ministrul. N-am auzit la prim-ministru să fie nemulţumit de ministrul de Finanţe", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Mediafax. 

Social-democratul a mai spus că în PSD va fi "o mică schimbare" în modul în care miniştrii comunică în cadrul partidului şi în public.

Liviu Dragnea a ţinut să menţioneze că PSD nu va mai accepta ca liderii partidului să afle din presă despre măsurile Guvernului.

"Faptul că noi la BPN am cerut şi vom cere unor miniştri să prezinte unele informări este un lucru corect şi aşa se va întâmpla de aici înainte, pentru că, pentru a avea susţinere politică, pentru a avea susţinere în comunicare de la toţi membrii PSD în acţiunile guvernamentale, miniştrii trebuie să informeze partidul. Noi nu putem susţine public nişte iniţiative de care aflăm de la televizor", a explicat preşedintele interimar al PSD.

Liviu Dragna a susţinut că în partid nu s.a vorbit despre o remaniere.

"Nu s-a vorbit în partid despre remaniere. Din câte ştiu, nici premierul nu are în gând vreo remaniere. Din punctul meu de vedere, acum nu este cazul. Mai târziu vom vedea", a precizat Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-31

In legatura cu acest articol...

PSD va lucra împreună cu preşedintele Klaus Iohannis. Ce spune Dragnea
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine