2019-05-26 02:09


Liviu Dragnea vrea o LEGE a DEFĂIMĂRII pentru "oameni ca Monica Macovei şi alţi europarlamentari"

 |  09:08
Liviu Dragnea vrea o LEGE a DEFĂIMĂRII pentru "oameni ca Monica Macovei şi alţi europarlamentari"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seară, la România TV, că a vorbit cu mai mulţi colegi pentru a lucra la o lege care "să dea posibilitatea statului român să sancţioneze defăimarea”. El spune că oameni ca Monica Macovei şi alţi europarlamentari care "mint şi defăimează despre propria ţară" aduc deservicii.

”Am vorbit cu mai mulţi colegi şi am convenit să lucrăm la o lege, nu ştiu dacă e nevoie de o legislaţie, la o lege care să reglementeze sau să dea posibilitatea statului român să sancţioneze aceste lucruri, pentru că aceşti oameni - gen Monica Macovei şi alţi europarlamentari care mint despre propria ţară, care defăimează propria ţară - aduc foarte multe deservicii şi noi din cauza asta pierdem suveranitate, pierdem demnitate, pierdem respect şi nu câştigăm absolut nimic. Am spus că trebuie să facem o lege care să dea dreptul statului român să corecteze aceste lucruri. Nu ştiu acum cum, dar în alte ţări poate există aşa ceva. Nu poţi să stai indiferent şi inactiv. Vi se pare bine ca despre ţara noastră să se vorbească, folosind minciuni, atât de rău? Să se spună lucruri mincinoase? Eu nu vorbesc de infracţiune, dar cineva trebuie să plătească. Sigur că intră la liberă exprimare, dar asta nu înseamnă că trebuie să defăimezi”, a declarat Liviu Dragnea.

În anul 2016, în calitate de deputat, Liviu Dragnea a iniţiat un proiect de lege privind defăimarea, care, ulterior, a fost respins de Parlament. Acesta anunţa atunci că va reiniţia proiectul, după ce preşedintele de şedinţă de la acea vreme, deputatul PSD Florin Iordache, a anunţat că legea nu a întrunit condiţiile pentru adoptare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-13

TAGURI: liviu dragnea, legea defaimarii, monica macovei,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CHIRITA BRANZOI DIN TELEMORMAN
13 Mar 2018

Onoarea mea NEREPERATA cine mi-o REPEREAZA DOM JUDECATOR???????si JudECATORUL "SA TI-o REpeREZE ALA CARE TI-A PARADIT MINGEACUL"......PAI DOM JUDECATOR DADDY Mi-A SPUS CA MERGEM LA PESCUIT DE STIUCI SI S-A TERMINAT BENZINA IN paDURE..SI PANA A VENIT VIoRICA CU CANISTRA DE BENZINA "KUSHER"DE LA BRUXELLES DEJA M-AU CALARIT VREO 50DE PIZDISTI PE LA SPATE..SI ULTIMUL ERA UNUL MAI PAROS CARE FACEA "IHA iHA IHA" AVEA URECHI LUNGI SI paTRU pIcioARE...DA TARE MI-A PLACUT DE EL CA ERA CEL MAI POTENT
ANONIM
13 Mar 2018

NOI POPORUL TREBUIE SA NE RASCULAM CAT MAI URGENT PENTRU A NU MAI FI DEFAIMATI DE ACTUALA CLASA DE POLITRUCI, SFERTODOCTI, GOLANI, DERBEDEI, REPETENTI, FARA FRICA DE DUMNEZEU, TRADATORI DE TARA, PROSTITUATI,
ROMANIA TREZESTE-TE
13 Mar 2018

SOCIETATEA CIVILA trebuie sa folosesca directiva europeană ce se refera la structura clasei politice care in Romania ii alcatuita in principal din reziduuri umane . CLASA POLITICA in Ro trebuie refacuta din temelii pe baza unor principii si criterii (STANDARDE) aplicate in tarile civilizate ale lumii. Ro trebuie sa fie republica prezidentiala (cu posibilitatea demiterii lesnicioase a presedintelui) parlamentarii sa fie alesi pt cel mult 2 mandate (ca orice alt ales, presedinte, primar, consilier local, lider de sindicat, etc) de catre electorii alesi de catre cetatenii cu drept de vot. In alegerea unuia sau altuia sa fie aplicate criteriile; integritatii, experientei, competentei si in cazul presedintelui a independentei.
ANONIM
13 Mar 2018

https://funpot.net/?172791
Random imageUltimele stiri


STARBAG