2019-07-19 15:18

Fostul ministru Liviu Pop, de pe patul de spital: "Genunchele a recidivat" FOTO

 |  19:58
Fostul ministru Liviu Pop, de pe patul de spital: "Genunchele a recidivat" FOTO

”Dragi prieteni, genunchele (jănuntele, jăruntele) a recidivat. Mulțumesc domnului doctor Filipescu Doru pentru intervenția din această dimineață. Sănătate multă tuturor!”, a scris Liviu Marian Pop pe pagina sa de Facebook.

Liviu Marian Pop și-a câștigat porecla „ministrul genunche”, după ce în urmă cu câțiva ani s-a operat și a anunțat că „operația la genunche a decurs bine”.

Liviu Pop a declarat ulterior că acesta este un regionalism folosit frecvent în Vișeul de Jos. „Genunchele e un cuvânt pe care îl folosim des în Maramureş. Atunci eram în spital, cu gândul acasă. E un regionalism din Vişeul de Jos”, a spus Pop.

Citeşte şi: Liviu Pop: Pentru mine, PLM înseamnă Pop Liviu Marian. Nu am dubla educaţie, spre deosebire de alţii, care pozează în oameni educaţi

Zilele trecute, fostul ministru PSD al Educaţiei, actual senator al României, a postat pe Facebook o glumă ce poate fi interpretată drept vulgară."Bună dimineața, prieteni! Eu Plec La Muncă, voi ce faceți?", a scris senatorul PSD Liviu Pop pe pagina sa de Facebook, mesaj însoţit de o fotografie cu acronimul PLM:


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-01Parerea ta...

ANONIM
01 Iun 2018

Ce te-ai jucat cu soarta oamenilor
ANONIM
02 Iun 2018

Bouleandrul. A incasat-o si nici n-are habar. Fa-ti o fotografie. bre vulachi, in locul cui ai luat-o pe coaja de ti se sparse oul? Si esti senator, dar esti prostau rau... nici nu stii cand te lucra asti...; E, de au ajuns intre ei sa se buleasca, e vremea scapaciunii, care poate scapa. Tu nu ai putut:))) Mai fa-ti o poza! Nu pot decat sa rad de voi, vulime cocotati in locul altora...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray