2020-08-06 04:43

Liviu PLEȘOIANU, acuzații cutremurătoare la Congresul PSD: "Dăncilă a ales serviciile secrete. PSD și-a pierdut independența"

 |  10:46
Liviu PLEȘOIANU, acuzații cutremurătoare la Congresul PSD: "Dăncilă a ales serviciile secrete. PSD și-a pierdut independența"

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, candidat la Congresul PSD, susține că Viorica Dăncilă a predat partidul cu arme și bagaje oameni din serviciile secrete și arată că PSD și-a pierdut independența.

”Este posibil ca doamna Dăncilă să fie președinte plin de astăzi. Nu știu ce vor spune oamenii de acasă, pentru că n-am întâlnit niciun om în partid care să fie mulțumit de schimbarea de poziție și de mesaj.

Numărul oamenilor nemulțumiți de doamna Dăncilă este extrem de mare, dacă vorbim despre oamenii de la bază. Se întâmplă ca oamenii din acest partid au fost tratați oribil

În momentul de față PSD și-a pierdut independența, este dependent de tot felul de sfetnici pe care îi are doamna Dăncilă, unii oficiali, alții neoficiali. Aș vrea să vă spun ceva: când a fost domnul Tudose am zis clar că nu-l susțin pentru că era omul serviciilor. Eu chiar am crezut în doamna Dăncilă, pentru că atunci când am fost la Bruxelles împotriva lui Kovesi, doamna Dăncilă a fost alături de mine.

Ulterior, doamna Dăncilă a fost alături de mine pe scena mitingului împotriva abuzurilor. Acum nu-și mai aduce aminte nimic, spune că a fost plecată 9 ani din țară. Asta a ales doamna Dăncilă, mea culpa, m-am înșelat în privința ei.”, a spus Liviu Pleșoianu, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-29Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
29 Iun 2019

cum-necum ciuma rosie se duce dracului...bye bye
CE VREI MăI PLEșOIENE!
29 Iun 2019

Dăncilă este în primul rând BLONDĂ, adică TÂMPITĂ!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz