2020-07-03 19:58

Liviu Pleșoianu, ATAC fără precedent la Iohannis: "Ești OTRAVA care distruge acest popor. Ai un singur mare noroc, BIZARULE"

 |  11:22
Liviu Pleșoianu, ATAC fără precedent la Iohannis: "Ești OTRAVA care distruge acest popor. Ai un singur mare noroc, BIZARULE"

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu lansează un atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis care le-a spus astăzi liberalilor că sunt în plin război cu PSD și că vor câștiga acest război. Plesoianu a postat un mesaj dur pe Facebook la adresa presedintelui, in care il numeste "otrava care distruge acest popor".

„Ai un singur mare noroc, #BIZARULE: nu au avut suficient de mulți colegi curajul de a trimite în luptă cu tine pe cineva care te-ar fi tocat mărunt zi de zi, până când anunțai singur că te retragi!

Ești #PLAGA de care această țară trebuie să scape! Nu te relaxa!

Chiar dacă mai iei un mandat, vei avea în mine cel mai înverșunat oponent.

Dacă vei mai lua un mandat, voi face tot ce ține de mine să fii suspendat cât mai rapid! Pentru că ești OTRAVA care distruge acest popor! Pentru că ai săvârșit păcatul de neiertat de a fi întors românii împotriva românilor!”, scrie Pleșoianu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-27Parerea ta...

SALVAREA NU A FOST NICIODATă
27 Oct 2019

Salvarea lui deputatul PSD Liviu Pleșoianu nu a fost niciodată reală. „Când prostia își dau mana cu hoția devine grav, trebuie să minți”
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz