2020-02-29 02:29

Liviu Pleșoianu vrea să fie PREȘEDINTE al României: Werner, Președintele Noii Securități, abia aștept CONFRUNTAREA

 |  14:56
Liviu Pleșoianu vrea să fie PREȘEDINTE al României: Werner, Președintele Noii Securități, abia aștept CONFRUNTAREA

Deputatul Liviu Plesoianu și-a anunțat candidatura la funcția supremă în stat, in 2019, si il anunta pe Klaus Iohannis ca abia asteapta confruntarea cu el.

„Werner, Președintele Noii Securități, tocmai a anunțat că va candida pentru un nou mandat. Bun! Abia aștept confruntarea! :) Pentru a elibera țara asta, eu voi candida în 2019! După 30 de ani, România va avea ocazia să aleagă pe cineva care pune ființa omenească în centru, care nu a trecut prin nicio sufragerie securistă, care a mers doar în via străbunicilor săi, care se deplasează perpendicular pe sol și nu târâș când întâlnește reprezentanți ai marilor puteri, care nu se teme să spună lucrurilor pe nume!

România, odată rupte lanțurile, va înceta să mai fie majordomul altora și se va transforma într-o sursă de Inspirație, într-un stat cu adevărat liber, cu adevărat independent, cu adevărat suveran, un stat care pune ființa omenească în centrul oricărei preocupări.

România, odată strânse rândurile, va începe să meargă pe Drumul său, transmutând actuala energie a Urii Vide în destin creator. Falsul proiect național al eternei „lupte anticorupție” va fi înlocuit de „lupta pentru OM”. Tema anihilatoare de spirit a luptei ÎMPOTRIVĂ va fi înlocuită de tema deschizătoare a luptei PENTRU.

România, odată create punțile, va deveni un centru mondial al dialogului dintre națiuni, ieșind din acceleratorul dement de particule beligerante. Nici „pro-ruși”, nici „anti-ruși”, nici „pro-americani”, nici „anti-americani”. Doar pro-oameni, că oameni suntem toți! E suficient...

România, odată deschise zăgazurile, va oferi alternativa unei lumi în care procesul de învățământ se ocupă de ființa omenească în toată complexitatea ei, fără a rezuma totul la producția de oameni-unelte care sunt tratați întotdeauna ca mijloc și niciodată ca scop în sine. Lumea va arăta cu adevărat bine doar atunci când vom fi preocupați ca la finele școlii să se apuce de muncă oameni care văd în propria lor activitate o modalitate de a lucra pentru binele celorlalți oameni. Pentru că nu are niciun rost să te plângi de dezumanizare, câtă vreme nu schimbi nimic astfel încât să purcezi la REUMANIZARE!

România, odată eliminată IPOCRIZIA, va vorbi lumii despre ce înseamnă cu adevărat o UNIUNE. Pentru că uniune nu înseamnă neam de clone. Uniune nu înseamnă finanțarea la nivel european și mondial a unui imens aparat birocratic ce deservește interese transnaționale. Uniune, în adevăratul înțeles al cuvântului, nu poate exista decât cu condiția de a reașeza omul în centru – atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Când vorbesc despre „țara unui vis posibil”, vorbesc despre asumarea unui rol de care lumea cea mare are nevoie tocmai în aceste vremuri tulburi. Reîntoarcerea la UMAN este singura șansă de supraviețuire a speciei omenești. Orice altă „soluție” este utopică. Iar România poate juca acest rol esențial pe scena lumii. Proiectul meu de țară are ca esență, ca sâmbure – reașezarea ființei omenești în centrul oricărei preocupări.

Vă invit să strângem rândurile! Toți cei care refuzăm să ne lăsăm teleghidați, toți cei cărora linia orizontului le șoptește despre o altă cale. Eu refuz să accept ca țara mea să fie o colonie în devălmășie. Refuz să fiu pion pe o tablă de șah unde jucători fără nume și chip ne asmut unii împotriva altora, căutând să ne conducă spre prăpastia eternului conflict. Refuz să stau cu capul plecat la umbra ipocrită a bocancului „salvatorilor”. Refuz să mă închin în genunchi la diverse clanțe de ambasade și instituții pentru a mi se da voie să exist și să mă autodetermin!

Fie să FIM! ...Mă voi încăpățâna să spun asta până vor auzi toți! Apoi, în 2019, vom vedea câți vom fi... Pentru că nu e vorba despre mine, e vorba despre NOI!”, a scris Plesoianu pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-23

Mai multe imagini:
Liviu Pleșoianu vrea să fie PREȘEDINTE al României: Werner, Președintele Noii Securități, abia aștept CONFRUNTAREA
zoom
Parerea ta...

PLESOI
23 Iun 2018

Ce bărbat, dom'le, ce bărbat e Plesoianu asta... Frumos ie, plete are, vorbește frumos iengleza, face și lozinci la mitinguri...ce să mai...ce bărbat de stat ar fi!!!
ANONIM
23 Iun 2018

ASTA NU SI-A FACUT ANALIZELE MEDICALE DE CAND L-A KKT MASA . E MAI NEBUN DECAT DREAKNEA , NICOLICEA, CIORDACNE , PARLAMENTARU MITRALIERA, ETC
@PLESOIANUS
23 Iun 2018

MAI BINE FA O BAIE BAI PUTZOIULE .
LEVST.
23 Iun 2018

Asta ar mai lipsi Romaniei, un alt mucos intr-o functie inalta...parca nici nu ne-am fi fript cu young blades, ponta, crin antonescu, udrea, anastasia, etc., etc.,, da a fost o vreme (cam 20 de ani in urma) cand pledam pentru tineri in politica, experienta a confirmat ca varsta si scoala vietii este singura care evolueaza o persoana, catre om, individul acesta este un demagog de inalta "clasa", nimic concret in palavrageala sa, doar ineptii patriotarde... Am cautat cate ceva despre el, doar ca este deputat si director la o firma de consulting( adica de fraierit ametitii sau desnadajduitii), nimic cine i-au fost parintii, ca si cum ar fi nascut din spumele marii, poate ca tocmai de'asta il numeste pe malai mare omul "noii securitati", el poate ca este "omul " vechii securitati, vorba vine, care este -si la zi- in toate...Romania este prea putreda ca sa mai poata iesi singura din aceasta spirala a decaderii(care va duce la inexistenta), este nevoie de o schimbare RADICALA, adica intoarcere la MOnarhie cu aport Englez si minim 5 mii de romani care au facut-ani si ani- figuratie excelenta in afara tarii...
LEVST.
23 Iun 2018

un nationalist de cea mai proasta calitate( care-si da aere de umanist***), experiente mondiale si milenare ne arata ce rezultate au avut cu nationalismul lor...Adica omenirea este cu cel putin cateva mii de ani in urma la ce ar putea fi( si inca in stadiul de "ucide-ti semenul, din orice motiv!"), tocmai datorita nationalismului, omenirea are nevoie urgenta sa puna laolalta toate resursele si materiale si umane, pentru a face fata provocarilor terestre( incalzirea globala si poluarea ca si ex.) dar si celor cosmice, care cand se vor dezlantui, s-ar putea sa vina in cascade, in lant...
~.C.~
24 Iun 2018

...Baiat simpatic si tinar, cu potential, stie sau inca mai invata jongleze cu una sau cu alta,..insa si cu toate acestea noi trebuie sa ii spunem ca e cam devreme sa se lanseze in cursa prezidentiala, adica nu prea are cine stie ce expierenta in ale politichiei de nivel foaarte inalt, insa baiatul fiind talentat poate deci si el sa incerce dar numai pe cont propriu, iar pt. asta e nevoie de ceva bani, foarte multi din pacate,..., si poate-poate, nu se stie niciodata, scoate un surprinzator scor de 4,5 la suta, ceea ce ar fi fenomenal pt. prima lui incercare,...si recomandam insistent sa faca o echipa cu Oana Floarea caci se completeaza reciproc, zic eu acuma~ ~ ~...Ei-ce ziceti excelenta voastra prof. Dan Voiculescu o punem si noi de un nou experiment~~???
@~.C.~
24 Iun 2018

ARE BANI SA SE AUTOFINANTEZE . A ECONOMISIT DE LA SAPUN SI FRIZER ...
ASJKDHAJD
24 Iun 2018

Plesoiene, mars in mortzii ma-ti de gunoi comunistoid, impreuna cu maimutoiul ala de mircea radu badea si cu toata Latrina3.
GICA
24 Iun 2018

Pentru cei care-l critică pe Pleșoianu, o simplă întrebare: doare prostia ?
VASILE
24 Iun 2018

Pentru ASJKDDHAJD,cuvintele și expresiile folosite de dumneata erau folosite din cate am auzit de comuniști.Deci ?!
LEVST.
24 Iun 2018

"cine stie cunoaste"-in zadar intrebarile retorice...
LEVST.
26 Iun 2018

in orice tara (cu parlament) aceste persoane au puteri f. mari, si poate chiar mai mult in Romania decat in alte tari, de unde si atatea abuzuri, facute de acesti indivizi...Intrebarea este de ce acest plesoianu are nevoie de functia suprema( pe care parlamentul, deobicei, il poate pune la colt), pentru a scoate tara din aceasta situatie, de ce nu listeaza -ACUM- toate punctele planului sau si sa incerce din aceasta foarte importanta postura, sa rezolve problemele? Mai sus(si probabil) tot timpul, el se limiteaza la abstractiuni si tot soiul de trimiteri fara sens, probabil pentru ca "punerea omului in centru" este de fapt cea ce este acum, in societatea romaneasca...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine