2019-07-15 21:16

Liviu Pop ACUZĂ opoziția de zvonuri false: ”E SINUCIDERE politică din partea PNL”

 |  21:58
Liviu Pop ACUZĂ opoziția de zvonuri false: ”E SINUCIDERE politică din partea PNL”

Supărat că liberalii au aruncat pe piață vestea că Guvernul plănuiește înghețarea salariilor în 2019, PSD-istul Liviu Pop să asigurări că acest lucru nu se va întâmpla, că a fost doar un scenariu pesimist, preluat, cu rea voință, de PNL.

”Domnul senator PNL a aruncat o petarda si acum dam explicatii, le-a dat si Olguta si Teodorovici, lucrurile sunt simple: nu ingheata niciun salariu anul viitor in zona bugetara, anul viitor se aplica conform legii cresterea de 25% diferenta din grila din 2022 comparativ cu 2019. Drept dovada de la 1 noi 2018 cresc salariile si in zona bugetara ptr cei cu studii superioare.

In fapt nu facem decat sa ne respectam programul de guvernare si transferam cresterea economica in buzunarele romanilor.

Comisia Europeana cere in fiecare an de la ministerul finantelor un scenariu optimist si un scenariu pesimist. Sunt mai multe variante pe care ministerul le transmite comisiei europene. A rupe doar partea pesimista rea si a o arunca in spatiul public mi se pare ca si cum acest lucru s-ar intampla, mi se pare sinucidere politica din partea PNL. Drept dovada, de la 1 noiembrie se aplica deja doua masuri importante si n-am facut-o pentru contrazicerea opoziției, am făcut-o pentru că e creștere economică record și e normal ca oamenii, după 20 de luni de guvernare, românii să simtă această creștere economică în buzunare” a explicat Liviu Pop la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray