2019-10-16 18:19

Liviu Pop, atac la proiectul lui Iohannis: Suspiciuni rezonabile de plagiat şi falsificare

 |  09:36
Liviu Pop, atac la proiectul lui Iohannis: Suspiciuni rezonabile de plagiat şi falsificare

Senatorul PSD Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei, îl acuză pe preşedintele Iohannis că ar fi plagiat proiectul "România educată", lansat miercuri, la Cotroceni.

"Rezultatele proiectului “România educată”, finanțat din bani publici, au suspiciuni rezonabile de plagiat și falsificare. Îl poftesc pe autointitulatul politruc K.W. Iohannis să verifice și să comunice public concluziile, scrie Liviu Popa pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri la Palatul Cotroceni că proiectul "România Educată", pe care l-a iniţiat şi ale cărui rezultate au fost puse în dezbatere publică, este unul strategic, el subliniind că nu este o poveste doar politică sau programul său electoral. El a subliniat că educaţia este baza generaţiilor viitoare.

La eveniment au participat trei secretari de stat de la Ministerul Educaţiei, ministrul de resort, Ecaterina Andronescu, aflându-se la Bruxelles. În cadrul evenimentului, a fost prezentat videoclipul de susţinere a proiectului "România Educată", în care apar actorul Victor Rebengiuc, fosta gimnastă Andreea Răducanu, actriţa Oana Pellea, filosoful Mihai Şora.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-06Parerea ta...

ANONIM
06 Dec 2018

Daca e asa de educat actorul asta Rebengiuc ,de ce nu are nici pana acum luata diploma de absolvire a iatc De destept ce este
Doresc sa comentezMAI VECHI...

PSD, înapoi la modelul Năstase Liviu Dragnea e confuz. Compromisul pe care l-a făcut acceptând penali pe lista PSD, cu el în frunte evident, îl face să atace orbește, pe orice temă, încercând să distragă atenția de la faptul că “până și unui paznic i se cere cazierul judiciar la angajare”, vorba lui Klaus Iohannis. Lista penalilor din PSD, care și-au găsit loc pe liste, este lungă, dar Dragnea, ca un adevărat șef de trib, este cel mai cel, fiind singurul condamnat definitiv, în timp ce restul, tot nume sonore, nu se pot “lăuda” decât cu trimiteri în judecată sau urmăriri penale
07 Noi 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray