2019-07-16 07:12

Liviu Pop cere public DEMISIA președintelui Klaus Iohannis

 |  16:37
Liviu Pop cere public DEMISIA președintelui Klaus Iohannis

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat că şeful statului ar trebui să demisioneze. În ceea ce priveşte însă suspendarea preşedintelui României, social-democratul arată că nu există un consens în Coaliţie.

”Președintele statului este în campanie electorală. E disperat să prindă un al doilea mandat. Va face tot ce se poate să nu se implementeze programul de guvernare PSD-ALDE. Ar fi ideal pentru România să își prezinte demisia, peste 45 de zile putem organiza alegeri prezidențiale și am termina cu subiectul acesta de campanie electorală continuă pe care îl face președintele.

Nu știu dacă putem discuta azi de suspendare, încă nu suntem în Coaliție deciși pe acest subiect. Și nu este un subiect de actualitate” a declarat Liviu Pop, conform Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-04Parerea ta...

VETA
04 Sep 2018

pop ai facut si faci ARDEALUL DE RUSINE___ prezinti un grad de alfabetism marit---cine te crede pe tine capabil de functii in partid?????doar cei care-s ca si tine.....
ANONIM
04 Sep 2018

PRIN POLITICA IN ROMANIA ESTE PROMOVATA HOTIA SI NU MERITOCRATIA. KKTI CONDUC IN LOC SA PUTA IAR CONDUCATORII ADEVARATI NU POT CONDUCE DE KKTI. CU PROSTUL NESCOLARIZAT TE LUPTI PUTIN SI AI SCAPAT DAR DUCI O LUPTA COLOSALA CU PROSTUL CARE ARE SCOALA (adica diplome cumparate la tarabe). PROSTUL DACA NU-I SI FUDUL PARCA NU-I NATARAU DESTUL.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray