2019-10-14 13:56

LOVITURĂ DE TEATRU! Sevil SHHAIDEH a ajuns până la urmă PREMIER. Vezi prin ce artificiu a reușit să preia atribuțiile lui GRINDEANU

 |  17:13
LOVITURĂ DE TEATRU! Sevil SHHAIDEH a ajuns până la urmă PREMIER. Vezi prin ce artificiu a reușit să preia atribuțiile lui GRINDEANU

Prim-ministrul Sorin Grindeanu i-a delegat, marţi, vicepremierului Sevil Shhaideh atribuţiile de şef al Executivului, de miercuri până luni, cât timp el se va afla în Statele Unite ale Americii pentru a participa la inaugurarea preşedintelui ales, Donald Trump.

Potrivit unei decizii publicate marţi în Monitorul Oficial, "în perioada 18-22 ianuarie 2017, doamna Sevil Shhaideh, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, exercită atribuţiile prim-ministrului privind conducerea operativă a activităţii Guvernului României", informează News.ro.

Ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump va avea loc duminică, pe 21 ianuarie.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a afirmat, luni seară, că invitaţia la ceremonia de învestire a lui Donald Trump în funcţia de preşedinte al SUA a venit de la Comitetul de organizare. El nu a menţionat în ce calitate a primit invitaţia şi a ironizat precizările Administraţiei Prezidenţiale pe acest subiect, spunând că el totuşi "se încăpăţânează" să meargă.

Alături de Liviu Dragnea va merge şi premierul Sorin Grindeanu.

Preşedinţia a precizat, luni, că practica Statelor Unite la ceremonia de inaugurare a preşedinţilor prevede că alte ţări sunt reprezentate doar la nivel de ambasador, nefiind invitaţi şefi de stat sau de Guvern, motiv pentru care România va fi reprezentată de către ambasadorul român la Washington, George Maior.

Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a declarat marţi, pentru News.ro, că partidul suportă cheltuielile pentru deplasarea preşedintelui formaţiunii, Liviu Dragnea, şi a premierului Sorin Grindeanu la Washington DC, la ceremonia de îmvestire a noului preşedinte al SUA, Donald Trump.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-17Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
17 Ian 2017

MAFIA TIGANEASCO-SECURIST A DE LA DIE A LUI MAZARE ARE NEVOIE DE AMNISTIE SI GRATIERE...............T ATAROAICA-KAMIKAZE TREBUI E SA-L SCAPE PE TIGANOIUL -SECURIST DE MAZARE SI CL ICA DE COMPLICI DE PUSCAR IE......O SA LE DEA ORDON ANTA DE URGENTA.....PE CA T PUNEM PARIU............ ......KAMIKAZE PENTRU SAT RA TIGANEASCA A LU PLESIT A-RISTEA PRIBOI CARE A DE VALIZAT SUTE DE MILIARDE DE EURO IN 27DE ANI...... .................BANII SU NT IN DUBAI...........LA CURVELE LUI MAGUREANU SI COCOS.....GHTZA.....UDREA .......PONTA.......MAZARE ........NASTASE.......... ..POPOR DE PROSTI.......B AGATI TOATA SATRA LA PUSC ARIE
BALERINU'
18 Ian 2017

E un lucru minunat !
BALERINU'
18 Ian 2017

Băşilor, vă zbateti ca viermii în undită.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

De la Julien la Shhaideh Liviu Dragnea s-a rățoit la jurnalistul care l-a întrebat despre naționalitatea premierului nominalizat: „Întrebarea e de o mare gravitate. N-am înțeles, este doamna Shhaideh cetățean român? Este! Atunci, care e problema?!”. Problema nu e că doamna Shhaideh este turcoaico-tătăroaică și că e de rit musulman, că va jura pe Coran, în fața președintelui Iohannis (minoritar și el, atât ca naționalitate, cât și din punct de vedere religios)
21 Dec 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray