2019-10-17 11:58

Lovitură DURĂ pentru Firea după CExN al PSD. Propunerea a fost făcută chiar de DRAGNEA

 |  12:29
Lovitură DURĂ pentru Firea după CExN al PSD. Propunerea a fost făcută chiar de DRAGNEA

CExN al PSD a stabilit, sâmbătă, la Neptun, să se organizeze alegeri pentru funcţia de preşedinte în 11 organizaţii judeţene conduse de lideri interimari, printre acestea fiind şi organizaţia PSD Bucureşti condusă de primarul Capitalei, Gabriela Firea, scrie Mediafax.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a propus sâmbătă, la Neptun, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, să se organizeze alegeri judeţene pentru funcţia de preşedinte în toate filialele conduse de lideri interimari, au declarat pentru MEDIAFAX surse social-democrate participante la şedinţă.

Potrivit surselor citate, după ce CExN a admis propunerea lui Dragnea, preşedintele partidului le-a cerut liderilor judeţeni interimari ai PSD să înceapă chiar de săptămâna viitoare pregătirile pe plan local pentru organizarea de conferinţe judeţene de alegere a noilor preşedinţi.

Filialele judeţene PSD din Botoşani, Suceava, Cluj, Alba, Braşov, Brăila, Timiş, Iaşi, Giurgiu şi Sibiu, precum şi organizaţia PSD Bucureşti sunt conduse de preşedinţi interimari.

Filiala PSD Bucureşti este condusă şi ea, interimar, de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. La 9 februarie 2016, după un conflict cu social-democraţii din Sectorul 5, Robert Negoiţă s-a retras de la conducerea PSD Bucureşti, în locul acestuia fiind numită provizoriu Gabriela Firea.

Primarul Capitalei Gabriela Firea spunea, sâmbătă după şedinţa CEx a PSD, că relaţia dintre ea şi preşedintele PSD Liviu Dragnea este una tensionantă.

"Îmi pare rău să o spun, dar este tensionantă", a declarat Gabriela Firea sâmbătă, la finalul şedinţei CEx de la Neptun, întrebată despre relaţia sa cu preşedintele PSD Liviu Dragnea.

Întrebată în continuare de jurnalişti dacă problema se poate rezolva, Gabriela Firea a spus că nu are mari speranţe în acest sens pentru că Dragnea o susţine în continuare pe Carmen Dan în funcţia de ministru al Afacerilor Interne.

"Nu ştiu dacă se poate rezolva, depinde foarte mult şi de dumnealui. Eu am fost întodeauna un om al dialogului, dar la cum s-au pus astăzi lucrurile în discuţie şi la cum a fost regia cu doamna Dan, care a scos din dosar xeroxuri cu sms-uri şi convorbiri particulare între doamna prefect şi un domn secretar de stat... Adică totul a fost atât de bine pus la punct şi regizat – şi nu vrea să renunţe la domnia sa –, acum este o breşă, pur şi simplu", a explicat Firea


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-02Parerea ta...

FIULER DE TELEORMAN
02 Sep 2018

FIULERUL NEBUN DIN TELEORMAN , ESTE TERMINAT . SI-A PUS IN CAP , ILFOV , CAPITALA , BECALI , RUDE , ANTENELE SI ALTI . SA VEZI CA IL DAU LA WECEUL JUSTITIEI CU HOTARIRE . SI RAMINE LIMBA LATA DE VOLUNTARI LA PRESEDENTIE . ACESTE FESTIVALURI , REUNIUNI , ADUNARI , CONGRESE , SINDOFRI , CINE LE PLATESTE ??????????
ANONIM
02 Sep 2018

PRIN POLITICA IN ROMANIA ESTE PROMOVATA HOTIA SI NU MERITOCRATIA. KKTI CONDUC IN LOC SA PUTA IAR CONDUCATORII ADEVARATI NU POT CONDUCE DE KKTI. CU PROSTUL NESCOLARIZAT TE LUPTI PUTIN SI AI SCAPAT DAR DUCI O LUPTA COLOSALA CU PROSTUL CARE ARE SCOALA (adica diplome cumparate). PROSTUL DACA NU-I SI FUDUL PARCA NU-I PROST DESTUL.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray