2020-01-27 14:57

LOVITURĂ pentru PSD: Partidul pierde banii de la AEP pentru campania electorală

 |  22:05
LOVITURĂ pentru PSD: Partidul pierde banii de la AEP pentru campania electorală

Autoritatea Electorală Permanentă a respins plângerea depusă de PSD împotriva deciziei de a nu i s-a decontat banii din campania pentru europarlamentare.

Social-democrații au amenințat funcționarii Autorității Electorale Permanente cu plângere penală dacă nu primesc banii de la europarlamentare.

Surse din PSD au declarat pentru Europa Liberă că pe un grup de whatsapp al partidului s-a comunicat informația că AEP nu rambursează banii, cel mai revoltat fiind europarlamentarul Claudiu Manda.

Premierul Dăncilă a răspuns pe acel grup, chiar dacă se află în vizită în Statele Unite ale Americii, susținând că a făcut tot posibilul pentru a rezolva situația.

Autoritatea Electorală Permanentă își menține decizia de a nu rambursa niciun leu celor de la PSD pentru campania de la europarlamentare.

În răspunsul primit de Europa Liberă se precizează că cererea de rambursare a fost semnată pe 26.06.2019 de Mircea Drăghici, în calitate de reprezentant legal al partidului, și de Ileana Gabriela Matei, în calitate de mandatar financiar coordonator.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine