2020-03-28 11:32

Lucrurile se tranșează la PNL Sector 2

 |  11:42
Lucrurile se tranșează la PNL Sector 2

Duminică au avut loc alegerile pentru Biroul Politic al PNL Sector 2, penultima filiala din cele 6 care organizează alegerile interne.

Printre câștigători se numără ministrul Educației, Monica Anisie, care a fost votată Președinte al filialei și actualul viceprimar al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, care este de duminică prim-vicepreședinte.

Printre oficialitățile prezente s-au numărat premierul și președintele PNL, Ludovic Orban și prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan. Ambii au declarat că Dan Cristian Popescu este singurul care poate câștiga Primăria sectorului 2. De asemenea, premierul Orban a amintit de campania „De Ce Popescu?”, spunând că actualul primar de la Sectorul 2 este inexistent în comunitate, iar Popescu trebuie susținut pentru a câștiga Primăria Sectorului 2.

Săptămâna aceasta vor mai avea loc alegerile interne la filiala PNL sector 5 și la București. Anunțul oficial al candidaturilor pentru alegerile locale este așteptat la începutul lunii martie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine