2020-07-03 23:56

Ludovic Orban a făcut ANUNȚUL! Când va fi depusă MOȚIUNEA de CENZURĂ împotriva Guvernului DĂNCILĂ

 |  13:10
Ludovic Orban a făcut ANUNȚUL! Când va fi depusă MOȚIUNEA de CENZURĂ împotriva Guvernului DĂNCILĂ

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că moţiunea de cenzură va fi depusă în cursul zilei de marţi, la o oră care urmează să fie stabilită.

„Moţiunea va fi depusă de liderii grupurilor parlamentare care reprezintă partidele care susţin moţiunea. În cursul zilei de astăzi va fi depusă, la o oră pe care urmează să o stabilim. Este clar că PSD are majoritatea în Birourile permanente reunite. Sigur, noi vom propune un calendar de bun simţ, astfel încât ziua dezbaterii şi votului moţiunii de cenzură să fie într-o zi de luni, marţi sau miercuri, dar suntem pregătiţi să răspundem la orice fel de abuz al majorităţii din Birourile permanente reunite, să fim mobilizaţi în orice zi se va stabili, în Birourile permanente reunite, dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură", a spus Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv al Partidului Naţional Liberal, potrivit Agerpres.

El a arătat că nu are temeri legate de faptul că printre semnatarii moţiunii ar exista şi persoane care nu se vor prezenta la vot.

Totodată, liderul liberal a menţionat că numărul total de semnături va fi anunţat cu exactitate în momentul depunerii moţiunii, reamintind că joia trecută existau 237 de semnături, dar şi că se poartă în continuare negocieri.

Orban s-a referit şi la opţiunile PNL, în cazul în care moţiunea va trece.

„Prima noastră opţiune este de a da puterea cetăţenilor, prin intermediul alegerilor anticipate. Vom susţine acest punct de vedere. Dacă se va degaja o voinţă politică în acest sens, cu siguranţă noi vom fi extrem de corecţi şi vom susţine procedura pentru declanşarea anticipatelor. În cazul în care nu va exista o voinţă suficient de puternică pentru alegerile anticipate, PNL îşi asumă răspunderea guvernării. (...) Cu siguranţă, un guvern fără PSD", a spus el.

Acesta a mai declarat că nu exclude varianta unui guvern minoritar. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-01Parerea ta...

NOROC BUN !
01 Oct 2019

Așteptăm numărătoarea inversa si decăderea si decapitarea istorica a PSD-lui
ANONYMOUS
10 Oct 2019

Huoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz