2020-07-03 14:32

Ludovic Orban: Am anunţat că sunt dispus să pună umărul la această campanie

 |  09:50
Ludovic Orban: Am anunţat că sunt dispus să pună umărul la această campanie

Liberalul Ludovic Orban a declarat că nu i-a cerut nimeni să se implice în campania pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, el precizând că este dispus să pună umărul la această campanie, mergând astfel în nouă judeţe.

„Nu mi-a cerut nimeni să mă implic în campanie. Eu i-am anunţat pe acei candidaţi, pe acei preşedinţi de filiale, care consideră utilă prezenţa mea, că sunt dispus să pun umărul la această campanie. (...) Prezenţa mea aici este pentru a susţine candidaţii pentru că nu mă vor vota pe mine, că am spus că nu candidez. Până la urmă, vor decide pentru aceşti candidaţi, iar eu garantez pentru ei”, a declarat Ludovic Orban, potrivit Mediafax.

Liberalul a ţinut să precizeze că nu va candida la vreo funcţie publică până ce instanţa nu se va pronunţa în dosarul său.

„Vreau să vă spun, din capul locului, că nu mai deţin nicio funcţie în Partidul Naţional Liberal şi că nu candidez pentru nicio funcţie publică, până când nu se va pronunţa instanţa asupra marii nedreptăţi care mi s-a făcut, în campania pentru alegerile locale, când am fost practic scos din cursa pentru Primăria Capitalei. Pe de altă parte, deţin o calitate care pentru mine este o mare onoare, calitatea de membru al Partidului Naţional Liberal. Susţin PNL şi sunt implicat în această campanie, la turaţie maximă”, a completat Ludovic Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-16Parerea ta...

TOT EU
05 Dec 2016

Cineeeeeee e cel mai mare fraier si mincinos......O r b a n ....
CROCODILUL FLAMAND
05 Dec 2016

SINCER...NU STIU CE SA ZIC.......LA CATE SCHELETE SI CADAVRE EXISTA PRIN DULAPURI...LA ORICE ORA CINEVA POATE SA-L SPULBERE PE ORBAN CU ELE....TREABA LUI DACA-SI RISCA SITUATIA...ORICINE O SA VREA SA-L SCUFUNDE....NU TE DUCI LA RAZBOI CU O BARCA PLINA DE GAURI PE CARE SCRII MARE "TRAGETI AICI"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz