2019-06-19 05:57

Ludovic Orban, analiză, după ce PNL a fost condus de două femei

 |  14:25
Ludovic Orban, analiză, după ce PNL a fost condus de două femei

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a susţinut, duminică, un discurs în cadrul Congresului Naţional al Organizaţiei Femeilor Liberale, în care a încurajat femeile din partid să candideze la funcţiile înalte atât la nivel local, cât şi central.

”Încă persistă în percepţia publică un soi de conservatorism. Încă există din păcate o rezervă faţă de capacitatea femeilor de a face performanţă la vârf. Vă spun că şi în rândul doamnelor există reţineri interioare de a intra cu adevărat într-o competiţie pe picior de egalitate cu bărbaţii pentru ocuarea poziţiilor importante în partid, în administraţia locală şi în stat. (...)

Pentru mine, voi trebuie să vă sprijiniţi reciproc. (...) OFL trebuie să fie un sprijin în susţinerea acelor colege (...) care îndrăznesc să se confrunte pentru funcţiile de conducere în partid şi pentru funcţiile de conducere în administraţia locală şi centrală, fără emoţie, fără niciun fel de complex, cu toata energia şi tăria de care sunt capabile”, le-a spus Ludovic Orban participantelor la congres, potrivit News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-17Parerea ta...

BABUIN
17 Dec 2017

LĂSAȚI FEMEILE SA VINA IN ASTERNUTURILE LUI .....SICA MANDOLINĂ.. ..HIHIHI
@ ANONIM
17 Dec 2017

Oare poate acest individ sa faca o analiză ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray