2020-02-18 02:15

Ludovic Orban, ATAC dur: ”Toate SCROAFELE suite în copaci populează administrația”

 |  21:32
Ludovic Orban, ATAC dur: ”Toate SCROAFELE suite în copaci populează administrația”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Tulcea, că e nevoie de o reformare a aparatului administrativ, în prezent fiind prea multe agenții și ministere, dar și angajați "luați de la coada vacii, toate scroafele suite în copaci" care ocupă posturi pe alte criterii decât competența.

"Nu poți ține 160 si ceva de agenții care se calcă în picioare. Avem deconcentrate în agricultură- semințe, zootehnice, e ceva de noaptea minții. În condițiile în care avem criza pe piața forței de muncă, investitori care vor să investească în România nu iau decizia pentru că nu este mână de lucru calificată. Și noi ne permitem să ținem beizadelele plantate de PSD și ALDE și toate celelalte partide, și incompetenții, toți oamenii luați de la coada vacii, toate scroafele suite în copac, care populează administrația și care și-au bătut joc de adevărații funcționari care au încercat să facă o carieră în adminstrație bazată pe profesionalism", a declat Orban, la Tulcea, potrivit mediafax.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-06Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Mai 2018

asa este dle Orban...corect...dar de ce dupa 28de ani concluzia?
ANONIM
06 Mai 2018

Si mergand pe aceeasi idee toti porcanii nesimtiti si incapabili dela varful partidelor incepand cu tine mai incompetentule hot ,nu i asa mai Sica andolina betiva?
LEVST.
06 Mai 2018

eu de peste 15 ani tot spun ca aceasta este marea piatra de gatul Romaniei, foarte , foarte multi "oameni" in plus, si cum am zis, administratia trebuie redusa cu cel putin 1/2 , INSA treaba trebuie inceputa la varf,parlamentul TREBUIE redus la max. O SUTA( sau macar 300, cum s-a votat), clerul scos de la platile bugetare, o multime de agentii si institutii desfintate, reduse numarul de consulate si chiar ambasade, etc. Iar daca orban nu vrea sa ajunga-dupa o saptamana- ca teodorovici( alt palavaragiu despre reforma administratiei) trebuie sa spuna clar si sa o faca zi de zi, ca totul trebuie inceput de la varf, adica cu parlamentul , guvernul, institutia prezidentiala...O va face, sau -stiind ca ar fi implicati toti- va bate in retragere, adica -tot vorbind de scroafe- va face precum scroafa in papusoi?! Iar -strict- referinta sa trebuie sa fie facuta la cele 3 "doamne" ( poate si altele) de Teleorman, care in viziunea sa , au fost catapultate de pe tarla, in posturi ametitoare...Si nu ar fi bai , daca macar ar avea rezultate, cat de cat, dar toate sunt doar manechinele lui dragnea, care-i scot castanele din focul care incepe sa fie ca de cocs sau de metan...
@ LEVST
07 Mai 2018

Nu stiu de cand tot spui, dar ai dreptate. Numai ca nu o sa vedem asa ceva. Ce politician cu"capul pe umeri", indiferent de partidul politic din care face parte, este de acord cu asta? Lasand la o parte "vrajelile" debitate in public.
ANONIM
07 Mai 2018

NUMAI UN PORC POATE CUNOASTE LA SCROFE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine