2019-08-19 05:39

Ludovic ORBAN, atac la șeful PSD: „Dacă nu se adună cvorum la referendum, e vina lui DRAGNEA!”

 |  11:58
 Ludovic ORBAN, atac la șeful PSD: „Dacă nu se adună cvorum la referendum, e vina lui DRAGNEA!”

Preşedintele PNL Ludovic Orban susţine că deplânge implicarea "total neoportună şi nesinceră a PSD şi a lui Liviu Dragnea" în referendumul pentru familie, argumentând că, dacă nu se va aduna cvorumul pe tema modificării Constituţiei, este vina exclusiv a faptului că "liderul social-democrat a încercat să confişte această acţiune", informează Agerpres.

"Vreau să spun câteva cuvinte despre modul în care s-a derulat campania de o parte şi de alta, respingând orice fel de exagerare din partea oricărui părţi. De asemenea deplâng implicarea total neoportună şi nesinceră a lui Liviu Dragnea şi a PSD în acest referendum şi le spun tuturor românilor că acest referendum nu este nici al PSD, nici al lui Liviu Dragnea, este un referendum care ne priveşte pe fiecare dintre noi şi este un referendum prin care decidem modul în care va funcţiona familia, dacă va funcţiona sau nu în sensul creştin, în sensul moralei creştine. (...) N-ar trebui să îşi asume nimeni acest lucru. Sigur că pe tot ce pune mâna Dragnea se ofileşte, se compromite sau se distruge. Dacă nu se va aduna cvorumul pe această temă în care opinia majorităţii zdrobitoare a populaţiei este bine cunoscută, pentru că s-au făcut foarte multe sondaje, este vina exclusiv a faptului că Dragnea a încercat să confişte această temă în interes propriu şi că a determinat foarte mulţi români să nu vină la acest referendum numai pentru a nu-i face un serviciu lui Dragnea", a declarat Orban, după ce a votat la şcoala gimnazială nr.1 din Dobroeşti. El a apreciat că cei care încurajează cetăţenii să nu meargă la vot nu fac un bine democraţiei. În legătură cu prezenţa redusă la vot, Orban a spus că "este dreptul fiecărui cetăţean să se raporteze aşa cum îi dictează propria opinie, propriei convingeri, să vină sau să nu vină la vot". El a susţinut că PNL nu a făcut niciodată campanie pentru a aduce oamenii cu arcanul la vot. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-07Parerea ta...

BOICOTATI MASCARADA LUI DRAKNE
07 Oct 2018

In Parlamentul Europei analfabeta dancila , dan nica , eugen bostinaru tapardel , norica nicolai si celelalte gunoaie socialisto-putiniste AU VOTAT IN FAVOAREA CASATORIILOR PERSOANELOR DE ACELASI SEX. ACEASTA ESTE BATAIA DE JOC FATA DE POPORUL ROMAN SI FATA DE U.EE. MIZERIILE PSD-ALDE MINT SI BATJOCORESC POPORUL CHELTUIND BANI PUBLICI FARA FOLOS. PUSCARIASUL PSIHOPAT SA RASPUNDA PENTRU MASCARADA PUTINISTA DIN 6-7 OCT. GUNOAIELE CARE S-AU ALATURAT LUI draknea AU UITAT DR REFERENDUMUL PENTRU 300 DE BORFASI CARE NU S-A APLICAT DIN CAUZA MAFIEI CRIMINALE A PSD.
ANONIM
12 Oct 2018

bai gunoi uman ,fii barbat si nu te mai lega non stop de Liviu Dragnea Vezi ti de impotenta ta politica bai Sica betivu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray