2020-05-30 22:38

Ludovic Orban atacă CNCD: ”Instituțiile cotropite de PSD iau decizii împotriva legii”

 |  21:17
Ludovic Orban atacă CNCD: ”Instituțiile cotropite de PSD iau decizii împotriva legii”

Premierul Ludovic Orban s-a arătat ”stupefiat” de decizia CNCD de a-l amenda pe președintele Iohannis și acuză instituția că se află sub presiunile PSD și împotriva interesului național.

”O să mă refer și la un subiect să spunem politic: Am rămas stupefiat de decizia așa zisului CNCD. O majoritate PSD-UDMR  a luat o decizie care nu are nicio legătură cu legea și regimul discriminatoriu. 

Președintele României este victima unei decizii pur politice care arată clar că toate instituțiile cotropite de PSD iau decizii împotriva legii.

Președintele nu a fost sancționat pentru discriminare, ci pentru că a demascat o politică constantă de complicitate a PSD, care a făcut o serie de compromisuri pentru a atrage UDMR, cum ar fi acele actele normative.

Toate aceste acțiuni ale PSD au arătat in ultimii 3 ani că PSD nu apără interesele României, că PSD, pentru a rămâne la putere, a fost capabil să facă orice compromis împotriva interesului României.

Nu mai vorbesc de alte și alte înțelegeri, departe de ochii publicului, cu oficialii maghiari, cum a fost declarația că gazul care va fi extras din Marea Neagră, va fi achiziționat de un stat vecin.

Condamn energic acest comportament neconstituțional, ilegal, împotriva interesului național, ai unor reprezentanți PSD care calcă în picioare legea și au transformat o instituție care trebuie să apere cetățenii într-una la cheremul PSD și care ia decizii în funcție de coloratura politică a celor care se află în structura de conducere a instituției” a aformat premierul Orban într-o declarație la Palatul Victoriei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-21Parerea ta...

ADORMIțI IN HAINELE STATULUI
21 Mai 2020

O mișcare si reflex întârziat a premierului Ludovic Orban. Premierul Ludovic Orban s-a arătat ”stupefiat” de decizia CNCD . Oare asa sa fie ?
CETATEANU
21 Mai 2020

PENTRU TRANSPARENTA SI PENTRU A MAI SCUTURA "PATURA" DE INCOMPETENTI, IMPOSTORI, TRADATORI, BANDITI SI CURVE DIN ADMINISTRATIA CENTRALA A STATULUI SA SE COMUNICE DE URGENTA LISTELE CU ASA ZISI CONSILIERI AI MINISTRILOR , SEFILOR DE DEPARTAMENTE SI INSTITUTII, PARLAMENTUL EUROPEAN ETC.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine