2020-06-01 07:48

Ludovic Orban dă SEMNALUL: ”Orice venit trebuie IMPOZITAT”

 |  18:46
Ludovic Orban dă SEMNALUL: ”Orice venit trebuie IMPOZITAT”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Mediaș, că nu i se pare normal ca cei care lucrează în IT să fie scutiți de plata impozitului pe venit. „Orice venit trebuie impozitat. Nu poți să creezi facilități fiscale care îmbracă forma unor privilegii”, a spus Orban.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă la Mediaș, în județul Sibiu, că orice venit trebuie impozitat și că nu i se pare normal ca IT-iștii să fie scutiți de plata impozitului pe venit, relatează Mediafax.

„Mie nu mi se pare normal ca IT-iștii să fie scutiți de plata impozitului pe venit. IT-iștii câștigă cel mai bine în România. A fost o perioadă în care să stimulezi, ca oamenii să se ducă spre zona de IT, acuma nu mi se pare normal, vă spun sincer. De ce? Păi un angajat dintr-o forjă sau un șofer de TIR care muncesc în condiții extrem de grele trebuie să plătească impozit pe venit și altul care încasează venituri semnificative, venituri dintr-o muncă mai mult intelectuală, mentală fără discuție, de ce să nu plătească impozit? Neutralitatea fiscală e un principiu fundamental. Orice venit trebuie impozitat”, a spus Orban.

Potrivit acestuia, nu pot fi create „facilități fiscale care îmbracă forma unor privilegii”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-01Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Iun 2019

sau poate ar fi mai bine SA SE FURE MAI PUTIN DE CATRE MAFioTii cARE PLIMBa MILIARDELE DE EURo PRIN CONTRACTELE MAFIOTE GEN UDREA...bai Orban tu esti liberal? sau vrei sa jefuiesti saracii ca sa aiba de unde fura mafiotii
CUCUVEAUA ROZ -BOMBON
01 Iun 2019

Orban ,da este liberal Asa sunteti voi liberalii asa ati fost de cand sunteti O categorie de oameni rai ,egoisti si prosti
COADA DRACULUI
01 Iun 2019

Magnatul Nicolaie , Adamescu , Tiriac , Toader , Raduleasca tiganu , Ciorbea , cit ar trebui sa plateasca ?
OVIDIU
02 Iun 2019

Daca Orban este invidios pe salariile din IT, sa se angajeze acolo ca de politician nu e bun. Da unde isi cheltuiesc IT-stii banii nu tot in tara? Au venit in Romania multe firme atrase de nivelul scazut al impozitelor, ce facem ii trimitem afara?. Brava musiu Orban abia ce a cazut PSD-ul in procente ca s-a gasit PNL-ul sa ii ajute sa castige viitoarele alegeri.
PATROCLE
02 Iun 2019

Politica de impozitare trebuie aplicata corect pentru orice venit, cu ezceptia pensiilor, alocatii lor copii. Impozitele ar trebui sa fie dupa marimea veniturilor. In Ro exista multe discriminari proaste.
APA DE PLOAIE
02 Iun 2019

Libertatea acestui ziar PUTEREA este regăsită clar în cuvintele alui Victor Orban care este doar un mare consumator de cafea . Ce ar fi sa le punem un calculator la dispoziție și sa le cerem sa efectueze o munca calificata timp de un an de zile ! Ar rezista tovarăși timp de un an de zile sa lucreze cu o norma de 12 - 14 ore pe zi ? Rsp: NU
DANY
02 Iun 2019

Muncesc de 27 de ani si am platit impozite la stat. Nu mi se pare corect ca un mucos ce a iesit si el acum de pe bancile facultatii si lucreaza in IT, chiar daca el efecriv nu programeaza, sa fie scutit de impozit. Foate bine, salarii mari in IT, dar impozitate ca si celelalte categorii sociale.
BARARU VIOREL
02 Iun 2019

Dacă sunteți liberali adevărați ar trebui să scoateți pensiile speciale iar ce care sunt pensionari sa poata lucra daca vor în privat nu sa fie parlamentar primar s-au functionar daca are pensie de ce nu lasa locul unui tînăr care pleacă sa lucreze afară sa se duca ei daca au nevoie de bani
IOAN ROMICă
03 Iun 2019

Sunt de acord să fim egali . Fără hoție , fără privilegii ! Toți cetățenii să aibă condiții decente de muncă și viață . Să li se respecte tuturor drepturile și să-și achite fiecare obligațiile . La bugetul din care primim toți , trebuie să contribuim toți . Ca să fim în legitimitate atunci când protestăm pentru nerespectarea drepturilor. Călătorii care nu plătesc bilet nu pot face reclamații !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine