2020-02-21 15:13

Ludovic Orban, despre denunţarea pactului: Un nou joc murdar pe care îl face întâiul mincinos al ţării

 |  13:55
Ludovic Orban, despre denunţarea pactului: Un nou joc murdar pe care îl face întâiul mincinos al ţării

Vicepreședintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, că denunțarea pactului de coabitare cu președintele Traian Băsescu nu este altceva decât un „nou joc murdar” pe care îl face „întâiul mincinos al ţării”. Liberalul a ţinut să precizeze că această decizie a premierului Victor Ponta este „o păcăleală” servită populaţiei.

Citeşte şi: 

"Decizia lui Victor Ponta, inspirată probabil de zgomotul valurilor mării unde se află sau de vecinătatea lui Traian Băsescu, care are vila lângă a lui Ponta, la mare, nu este altceva decât un nou joc murdar pe care îl face întâiul mincinos al țării. Este o păcăleală servită populației cu unicul scop de a se legitima în mod fals ca adversar al lui Traian Băsescu. El nu este altceva decât o clonă a lui Traian Băsescu, un om care vrea numai să-l înlocuiască pe Băsescu și nu urmărește să lupte împotriva mizeriei aduse în viața publică de Traian Băsescu", a spus Ludovic Orban, în cadrul ueni conferinţe de presă.

Citeşte şi: 

Vicepreşedintele PNL a precizat că niciunul dintre cei care au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu la referendum nu trebuie să-l voteze pe Victor Ponta la prezidențiale.

"Cred că singura anexă secretă a acestui pact este aceea prin care Băsescu se angajează să-l sprijine pe Victor Ponta să ajungă președintele României, iar, probabil, Victor Ponta se angajează să-i asigure imunitate deplină lui Băsescu, așa cum de fapt Victor Ponta asigură atât cât poate imunitate pentru toți baronii cercetați de corupție din PSD. Victor Ponta nu poate să mintă la nesfârșit că se luptă cu Traian Băsescu, el trebuie, dacă vrea să ceară voturi la Președinție, să spună ce a făcut la guvernare, iar aici este din ce în ce mai evident că din ce în ce mai mulți români sunt nemulțumiți de felul în care guvernează Ponta", a afirmat vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-07Parerea ta...

PAMFIL
07 Aug 2014

Cat bausesi cand ai lovit pietonul in Cotroceni?Cum ai scapat de dosar penal?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine