2019-07-24 05:27

Ludovic ORBAN, despre mitingul PSD: „Scopul este de a pune presiune pe judecătorii care trebuie să dea verdictul în dosarul lui DRAGNEA!”

 |  15:27
Ludovic ORBAN, despre mitingul PSD: „Scopul este de a pune presiune pe judecătorii care trebuie să dea verdictul în dosarul lui DRAGNEA!”

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune că mitingul PSD este o acţiune profund nedemocratică de intimidare a opoziţiei, a magistraţilor, a oamenilor liberi, a funcţionarilor şi angajaţilor din sistemul public care nu răspund la comenzile politice, a jurnaliştilor care îşi permit să critice PSD, a oricărui român care nu acceptă să fie slugă vechilului şef, informează News.ro.

"Nu va lăsaţi impresionaţi de mulţimea adunată cu arcanul şi pe care comunistoizii din jurul lui Dragnea încearcă să o folosească pe post de ameninţare psihologică la adresă noastră", transmite Orban, pe Facebook.

Liderul PNL spune că este limpede pentru orice om cu bun simţ că mitingul PSD este unul de intimidare.

"Nu poţi să faci miting contra abuzurilor atunci când eşti la putere. Abuzurile nu pot fi comise decât de cei care deţin puterea. Nu poţi să faci miting că să protestezi împotriva ta. Raţiunile acestui miting sunt altele. În primul rând, alegerea locului de manifestaţie arată intenţia clară de a confisca locul simbolic în care protestează de un an şi jumătate cei care sunt împotriva PSD. Aduceţi-vă aminte că Firea a mai încercat o dată să confişte locul de manifestaţie, inventând un târg de Crăciun. În al doilea rând, să remarcăm faptul că data a fost aleasă la o zi după ce ar fi trebuit ca instanţa să dea verdictul în dosarul lui Dragnea. Deci, scopul de a pune presiune pe judecătorii care trebuie să ia decizia este evident. În al treilea rând, mitingul este organizat după decizia CCR, cu obiectivul de a pune presiune pe preşedintele României. În al patrulea rând, mitingul este organizat înaintea anunţatei moţiuni de cenzură a PNL şi urmăreşte să bage frica în oasele oricărui parlamentar din majoritate care ar intenţiona să voteze în favoarea moţiunii", afirmă Orban.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-09Parerea ta...

MUTU
09 Iun 2018

"Surdul râde de două ori."
TRAIIKAL
10 Iun 2018

Caraghinosul, cu mutra de alcoolist, numit si sica mandolinistu' mai scoate o voma din haznaua intelepciunuii lui de dobibou-penelakeu-sef … acest scapat de ocna, datorita minunatei justitie din rrromanika, se tavaleste dezgustator si pupa papucii tuturor agilor din fruntea raialei din Levant ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray