2020-07-14 09:59

Ludovic Orban, despre nominalizarea Rovanei Plumb şi a lui Dan Nica pentru comisar european: Ne facem de râs cu astfel de propuneri

 |  16:00
Ludovic Orban, despre nominalizarea Rovanei Plumb şi a lui Dan Nica pentru comisar european: Ne facem de râs cu astfel de propuneri

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că ”ne facem de râs” cu nominalizarea Rovanei Plumb şi a lui Dan Nica pentru a ocupa funcţia de comisar european din partea României. ”Astfel de propuneri nu au şansa să treacă de Parlamentul European”, a spus Orban.

Ludovic Orban a comentat, luni, într-o conferinţă de presă, nominalizarea Rovanei Plumb şi a lui Dan Nica pentru a ocupa funcţia de comisar europan din partea României.

”Ne facem de râs cu astfel de propuneri, astfel de propuneri nu au şansa să treacă de Parlamentul European, riscă să facă România de râs şi ne vor pune în situaţia ca România să nu poată să obţină un portofoliu important datorită vulnerabilităţii şi slăbiciunii acestor propuneri. Atât Rovana Plumb, cât şi Dan Nica au probleme de integritate foarte grave. De asemenea, au probleme legate de profesionalismul şi seriozitatea în activitatea publică”, a spus Orban.

Potrivit acestuia, ”majoritatea PSD-ALDE, a făcut zid în jurul Rovanei Plumb pentru a împiedica adoptarea cererii de urmărire penală în cazul Belina”.

”De asemenea, domnul Nica s-a aflat în situaţia de cerere de urmărire penală în dosarul Microsoft. Este ceasul al 12-lea şi nu vreau să ajungem în situaţia ca fie preşedintele Comisiei Europene să respingă aceste propuneri, fie să ajungem în situaţia ca, în Parlamentul European, aceşti candidaţi sau unul dintre aceşti candidaţi să fie în situaţia de a nu fi votaţi de Parlamentul European”, a mai spus Orban.

Liderul liberalilor a afirmat că cei de la nivel european nu vor accepta niciodată în Comisia Europeană o persoană împotriva căreia nu a început urmărirea penală doar pentru că ”PSD a făcut zid” în jurul ei.

Orban susţine că propunerile făcute de Guvern sunt ”profund nocive pentru România”.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis la Bruxelles scrisoarea cu propunerile României de comisar european, acestea fiind Dan Nica şi Rovana Plumb.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-12Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BETON
12 Aug 2019

Te faci de ras ?!! ha ha ha ,uite cine vorbeste ,o secatura incompetenta si betiva ,un penal ,siktir javrelor criminale Ati ucis 11000 de tarani plus acum 67 la Colectiv Siktir inca o data !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz