2020-08-10 02:32

Ludovic ORBAN, despre noua șefă a PNL București: „Violeta ALEXANDRU este omul potrivit...”. Liderul liberalilor neagă existența unui conflict cu Rareș BOGDAN

 |  13:47
Ludovic ORBAN, despre noua șefă a PNL București: „Violeta ALEXANDRU este omul potrivit...”. Liderul liberalilor neagă existența unui conflict cu Rareș BOGDAN

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, marţi, că Biroul Executiv al liberalilor a decis, la propunerea sa, desemnarea Violetei Alexandru drept preşedinte interimar al PNL Bucureşti, arătând că „este omul potrivit să producă o schimbare la faţă" la această filială a liberalilor, informează Agerpres.

„Violeta Alexandru este propunerea care a fost formulată de mine ca preşedinte al partidului, în baza deciziei luate de BPN care m-a mandatat să formulez propuneri pentru conducerile interimare pe Bucureşti. (...) Urmează ca până săptămâna viitoare, împreună cu preşedintele interimar al PNL Bucureşti, să formulăm propuneri pentru preşedinţii de sectoare, iar peste încă o săptămână să putem să validăm în Biroul Politic Naţional conducerile interimare în ansamblul lor, conducerea interimară la nivel de Bucureşti, birourile interimare la nivelul fiecărui sector", a spus Orban la finalul şedinţei Biroului executiv al PNL.

El a arătat că Violeta Alexandru este un om cu o carieră „extrem de serioasă".

„Am considerat că Violeta Alexandru este omul potrivit să producă o schimbare la faţă a PNL în Bucureşti. Este o persoană extrem de serioasă, extrem de bine pregătită profesional, profund ataşată valorilor democraţiei, cu activitate laborioasă atât în societatea civilă, cât şi în administraţie şi o persoană care are capacitatea să recredibilizeze PNL şi să construiască temeinic PNL în Bucureşti", a spus Orban.

Orban a amintit că BPN al PNL l-a mandatat să formuleze propunerile pentru conducerile interimare la nivelul Bucureştiului şi sectoarelor.

„Nu este o propunere care să aibă vreo legătură cu Rareş Bogdan. (...) Nu poate cineva să fie pus într-o funcţie dacă nu are dorinţa respectivă sau dacă există alte discuţii. Povestea cu Rareş Bogdan preşedinte PNL Bucureşti este o poveste care a fost spusă numai de unii. (...) Eu am avut discuţii cu Rareş Bogdan încă de intrarea lui în PNL şi avem o comunicare constantă, permanentă şi orice pas ulterior pe care îl vom face îl vom face de comun acord, iar acest pas este gândit în momentul de faţă şi îl vom anunţa în curând", a spus Orban, arătând că, dacă ar fi avut vreun reproş la adresa lui Rareş Bogdan, l-ar fi formulat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-25Parerea ta...

ION
25 Iun 2019

Rareș Bogdan sau Violeta Alexandru, important este sa se spargă niste găști transpartinice pe baza de blat, la Bucuresti. Ideea semnatarilor scrisorii de a-l confisca pe Rareș Bogdan a fost pe cat de îndrăzneața, pe atât de otrăvită. Cu atât mai mult cu cat semnatarii de frunte sunt cei cu o reputație de blatiști fără coloana vertebrală, șpăgari si duplicitari Îmbătrâniți in rele. Marii blatiști cu PSD sunt primii semnatari. Pentru sănătatea acestui partid, este necesară îndepărtarea acestor gândaci de bucatarie din eșalonul unu al PNL.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz