2019-10-23 19:08

Ludovic Orban DEZVĂLUIE detalii din afacerile Tel Drum

 |  23:00
Ludovic Orban DEZVĂLUIE detalii din afacerile Tel Drum

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a declarat la B1 Tv că își aduce aminte de o singură licitație câștigată de Tel Drum în mandatul lui de ministru al Transporturilor, însă a precizat că în acea vreme firma era relevantă doar la nivelul județului Teleorman. De asemenea, liberalul a subliniat că ascensiunea Tel Drum a avut loc pe vremea guvernelor lui Victor Ponta, când compania „a câștigat o mulțime de contracte în afara județului Teleorman”.

„Sigur că se discuta despre Teldrum, dar Teldrum era o mică firmă care avea activ în Teleorman la vremea când eram eu ministru al Transporturilor. Este adevărat că, de regulă (dar mai ales pe licitații, pe drumuri județene etc.) câștiga licitații în județul Teleorman. În mandatul meu, a câștigat o singură licitație: întreținerea drumurilor din Teleorman. În rest, nu-mi aduc aminte să fi câștigat vreo licitație. Pe vremea respectivă, încă nu avusese o asemenea explozie și extindere”, a spus Orban, la B1 Tv, citat de Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-11Parerea ta...

GOGU
12 Aug 2017

Dar pe vremea ta ce ai facut notabil....in afara accidentului cand erai beat ...si te.au scapat serviciile .....prima ta grija a fost sa afli dacă sunt camere in zona ! JIGODIE ALCOOLICA !!! SICTIR
ROIBU DANIEL
12 Aug 2017

Individul a fost judecat pentru ca a cerut 50 000 de euro unui om de afaceri ca apoi cand el orban va ajunge primar al mun Bucuresti in 2016 sa i aranjeze licitatii Acesta este individul cu mari valori liberale in cap
FOST CONSTANTEAN
14 Aug 2017

Toti sunt o apa si un pamant. Asa zisii politicieni din ultimii 20 de ani si biserica sau mai bine zis clerul superbogat, corupt care ajuta politicieni la schimb sunt de vina pentru toate. Deci asa zisa opozitie formata din tot felul de parveniti nu exista si nu vrea, nu stie si nu are interes sa deranjeze caci si ei au micile ciupeli. Trebuie incercat inca un 89 nedeturnat.
ANONIM
14 Aug 2017

Afacerile Tel Drum si PORCIADA SCOT in evidenta capacitatile infantile ale marelui REPETENT NATIONAL............
MARINELU
14 Aug 2017

Ludovic Orgasm minte cu nerusinare. Nu este in stare sa vina cu un program concret de guvernare – altenativa la guvernarea PSD. Credeti ca este mai breaz decat Dragnea? E foarte simplu sa critici sau sa acuzi.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray