2020-02-28 18:01

Ludovic Orban, DEZVĂLUIRI din culisele întâlnirii cu președintele Iohannis

 |  23:23
Ludovic Orban, DEZVĂLUIRI din culisele întâlnirii cu președintele Iohannis

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a confirmat întâlnirea pe care a avut-o Klaus Iohannis cu mai mulţi lideri liberali. Acesta a precizat că acesta a viza o mai bună colaborare pe temele importante.

"Da, cu siguranţă. Între PNL şi preşedintele României este o relaţie de parteneriat, de colaborare. Ne consultăm pe teme majore şi încercăm să ne coordonăm poziţiile", a afirmat Ludovic Orban când a fost întrebat de întâlnire.

Cu toate acestea, liderul PNL a refuzat să ofere detalii concrete despre întâlnirea care a avut loc marţi seară.

În schimb, Ludovic Orban a spus că un referendum privind justiţia nu a fost unul din subiectele discutate.

"Nu, nu am abordat acest subiect. A fost o întâlnire normală, pentru că CN a stabilit susţinerea domnului Iohannis pentur cel dew-al doilea mandate. A fost o discuţie necesară de stabilire a coordonatelor colaborării. De asemenea, am abordat subiecte importante, cum ar fi preluarea preşedinţiei Consiliului UE", a precizat Ludovic Orban, la Realitatea TV.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit marţi cu liberali din aripa fostului PDL şi a vechiului PNL. Şeful statului le-a cerut liberalilor să fie uniţi, în contextul candidaturii sale la alegerile prezidenţiale din 2019, au spus surse politice pentru mediafax.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-02Parerea ta...

ANONIM
03 Aug 2018

Ce a facut presedintele iohannus ,presedinte nu al Romaniei ci al vostru al dreptei naziste este o noua incalcare a constitutiei de catre un sef de stat a cata oara ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine