2020-08-08 06:51

Ludovic Orban e HOTĂRÂT: ”Obiectivul PNL este să scoată complet PSD din București”

 |  23:56
Ludovic Orban e HOTĂRÂT: ”Obiectivul PNL este să scoată complet PSD din București”

Premierul Ludovic Orban a subliniat că obiectivul PNL este să scoată „complet PSD din București”. Liderul liberalilor a explicat că ar prefera „o formulă comună și la sectoare, și în Consiliul General, și în consiliile locale”, dar dacă acest lucru nu se va întâmpla, formațiunea este gata să intre în competiție cu variante proprii.

„Despre alegerile locale din 2020. Sigur că aș prefera să ajungem la o înțelegere, așa cum noi am făcut un sacrificiu și l-am sprijinit pe Nicușor Dan. Noi ne-am dori să mergem pe o formulă comună și la sectoare, și în Consiliul General, și în consiliile locale. Dacă alții nu vor fi de acord cu această formulă, sigur că va trebui să intrăm în competiție, dar într-o competiție în care n-avem decât un singur adversar, PSD, iar obiectivul nostru este să scoatem complet PSD din București”, a declarat Ludovic Orban, pentru B1tv.

Dan Barna, liderul USR, afirma marți că propunerile de candidați făcute de Uniune „pentru primăriile de sectoare nu sunt bătute în cuie”.

„Vreau să vă reamintesc că USR s-a născut în București și cumva era straniu să nu putem să arătăm că noi suntem pregătiți să candidăm pentru București. Era normal să le arătăm oamenilor că pentru alegerile locale avem candidați, că acestea sunt opțiunile noastre. Dar acest lucru nu înseamnă că nu putem susține și propunerile PNL, sau că nu continuăm negocierile. Propunerile noastre pentru primăriile de sectorare nu sunt bătute în cuie.  Cei pe care noi îi propunem nu trebuie să fie cu eticheta strictă de primari. Ei pot fi și viceprimari, și city manageri… Noi vrem să arătăm că avem soluții”, a afirmat Dan Barna, cu precizarea că negocierile dintre USR și PNL continuă, la Digi 24, potrivit G4Media.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-02Parerea ta...

CIUMA ROSIE
03 Iul 2020

oricum psd-istii nu au ce sa mai castige in Bucuresti in afara de sectorul 5 unde sunt votati....bye bye Fierea...o sa se dea bolnava si fuge in Grecia unde psd-istii si-au ascuns milioanele de euro din mega-furaciuni Deja se stie de dinainte cine si ce vinde sau cumpara in politica romaneasca de cumetrie.Cat despre liberali daca vor continua sa ne bage pe gat mafia imputita portocalie Cocos-Basescu vor pierde cu brio
SICTIR
03 Iul 2020

Cine râde la urmă....va râde mai bine....pnl/ pdl va avea soarta pnctd....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz